Over DRKS

 

Handgemaakt in Nederland

DRKS ontwerpt en produceert luxe sieraden in Nederland, waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. Omdat alle items handgemaakt zijn, is elk DRKS product uniek.

 

Materialen

In de ontwerpen gebruikt DRKS veel delicate materialen zoals zoetwaterparels, kristal, facet geslepen glas, silver lined glaskraaltjes en vilt. Daarnaast spelen ook zilver, silver plated en vergulde elementen een belangrijke rol in de designs. Het enige dat DRKS nooit in haar ontwerpen verwerkt is nikkel.


Verpakking

DRKS levert sieraden en accessoires altijd in een luxe sieradendoosje, inclusief dust bag.

 

Designer

Miriam Derksen is de designer en founder van DRKS. In 2013 stopt zij met werken als advocaat en wordt -eindelijk- fulltime sieradenontwerper. Miriam ontwerpt al ruim 15 jaar en heeft inmiddels een eigen stijl neergezet, die duidelijk naar voren komt in de “Royal Felt Collection” van DRKS.

 

Eerlijk

DRKS vindt het belangrijk dat haar producten zo puur en eerlijk als mogelijk tot stand komen. Dit is dan ook een van de redenen geweest om de productie in eigen hand te houd- en en niet te gaan voor massaproductie in lagelonenlanden. Ook bij de materiaalkeuze wordt daar rekening mee gehouden, zonder afbreuk te doen aan het luxe en elegante gevoel dat DRKS omarmt.

 

DRKS

Sieraden die fashion, stijl en ambachtelijk vakmanschap uitademen. DRKS, Handmade in The Netherlands.

Wie is DRKS
Miriam Derksen

Miriam Derksen designer/founder

Miriam Derksen (30) is de designer en founder van DRKS. In 2013 stopt zij met werken als advocaat en wordt -eindelijk- fulltime sieradenontwerper. Miriam ontwerpt al ruim 16 jaar en heeft inmiddels een eigen stijl neergezet, die duidelijk naar voren komt in de “Royal Felt Collection” van DRKS.

Filip Burman

Filip Burmanco-founder

De Zweedse Filip Burman (28) had niet verwacht ooit met sieraden te gaan werken. Niets is minder waar, want Filip bevindt zich tegenwoordig fulltime tussen de parels. Hij regelt alles rondom de website(s), PR, Marketing film en fotografie.  

DRKS Girl

DRKS-dames

De DRKS sieraden worden allemaal met de hand in Nederland gemaakt. Bij het produceren van de sieraden krijgen we veel hulp van leuke en talentvolle dames die de DRKS sieraden met veel liefde en vakmanschap maken.

How it's made