Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Bohemian bruiloft op het strand met bruidskoppel en gasten

Tips voor de perfecte thema bruiloft!

Als je gaat trouwen is het natuurlijk super leuk om op zoek te gaan naar inspiratie voor jullie bruiloft. Vind je het lastig om al het inspiratiemateriaal te filteren? Kies dan voor een thema! Een thema is super handig, want met alle inspiratie die er te vinden is, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Een thema geeft je een richtlijn, waardoor je veel gerichter kunt zoeken naar inspiratie. Daarnaast zorg je er met een thema voor dat alle onderdelen van jullie bruiloft bij elkaar passen en samen één geheel vormen. Maar hoe bepaal je nou welk thema het beste bij jullie past? Wij helpen je graag op weg!


bruidspaar aan dinertafel met decoratie in natuur


Fotograaf: Jisca Fotografie


Ga je voor een bruiloft met thema, dan wil je natuurlijk wel dat het thema goed bij jullie past. Kies voor een thema dat jullie beide heel mooi vinden, of voor een thema dat goed aansluit bij wie jullie zijn. Dit geeft de bruiloft een persoonlijk tintje en zorgt ervoor dat de gasten jullie ook echt herkennen in het thema. Denk eens na over wat jullie definieert als koppel. Wat zijn dingen die jullie graag doen? Wat vinden jullie belangrijk in het leven? Wat maakt jullie blij? De antwoorden op deze vragen kunnen jullie op weg helpen met het kiezen van een thema.


Vinden jullie het nog steeds lastig om een thema te kiezen? Kijk dan gewoon eens rond op het internet en sla alles op wat bij jullie past en wat jullie mooi vinden. Aan de hand van de terugkerende elementen kunnen jullie vervolgens een overkoepelend thema bepalen.


Bruidspaar met alpaca in natuur


Fotograaf: Gülten Hamidanoglu Fotografie


Wanneer jullie een thema hebben gekozen voor jullie droombruiloft, kunnen jullie het thema gaan uitwerken en aan de slag met alle voorbereidingen. Het is natuurlijk het allerleukst om het thema toe te passen op alle onderdelen van de bruiloft, zodat het plaatje helemaal compleet is!


Bruidspaar met champagne bij kade


Fotograaf: Stance Photography


Jullie kunnen nu ook gaan nadenken over de sieraden en accessoires die jullie willen gaan dragen op deze bijzondere dag. Daarvoor kan je natuurlijk bij ons terecht! Wij hebben bruidssieraden en accessoires voor de bruid en bruidegom in veel verschillende stijlen, dus neem zeker even een kijkje!


Lots of love,


DRKS

All blogs