Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
graveerbare sleutelhanger kids in doosje

NEW: graveerbare sleutelhangers!

YAAAY! We hebben super veel nieuwe graveerbare sleutelhangers toegevoegd aan onze collectie en wij zijn in LOVE! Zo is er een sleutelhanger met een hartje, een sleutelhanger met een ronde munt en een sleutelhanger met hangers in de vorm van een jongen en een meisje. Daarnaast zijn veel van onze graveerbare sleutelhangers naast zilver nu ook verkrijgbaar in de kleuren goud en zwart! Let's have a look: 

gouden hartjes sleutelhanger met gravering in doosje

Deze sleutelhanger met hartje is super cute! Hij is verkrijgbaar in goud, zilver én zwart. Je kunt hem laten graveren met jouw tekst naar keuze en je ontvangt hem in een luxe doosje. Extra leuk als je de sleutelhanger cadeau wilt geven!

zwarte sleutelhanger met gravering relatiestatus

Een andere nieuwkomer: de sleutelhanger met relatiestatus. Geef hem cadeau aan jouw lover zodat iedereen weet dat hij bezet is. Hoe grappig?! Ook verkrijgbaar in goud en zilver!

zilveren sleutelhanger kids met gravering in doosje

Aan deze sleutelhanger is genoeg plek voor al jouw kids! Je bepaalt zelf hoeveel jongens en meisjes hangers je aan de sleutelhanger wilt en welke namen je erop laat graveren. Deze is super populair en een echte musthave voor iedere ouder!

gouden sleutelhanger met qr code gravering

Psst.. You've got a secret message. Met deze sleutelhanger met QR-code is jouw geheime boodschap helemaal veilig. Hij kan alleen ontcijferd worden door de QR-code te scannen. De echte DRKS fans zullen nu misschien denken, deze sleutelhanger hadden jullie toch al? Dat klopt! Maar hij is er nu ook in het goud en zwart. Super leuk!

zilveren sleutelhanger rond met gravering in doosje

Ook deze sleutelhanger met graveerbare munt hebben we onlangs toegevoegd aan onze collectie! Je bepaalt helemaal zelf wat je op de sleutelhanger laat graveren en natuurlijk ontvang je ook deze sleutelhanger in een mooi doosje.

zilveren sleutelhangers met gravering en hartje

Deze zag je al voorbijkomen in een eerdere blogpost, maar we willen hem toch nog even benoemen: de forever love sleutelhanger set. Als je de sleutels tegen elkaar aan legt, wordt er in het midden een hartje gevormd. Zo leuk! Je kunt de sleutelhangers laten graveren met jouw tekst naar keuze. Leuk weetje: er is ook een ketting variant verkrijgbaar!

Onze graveerbare sleutelhangers zijn super leuk om cadeau te geven. Iedereen heeft immers een sleutelbos en persoonlijke cadeaus zijn het allerleukst, dus succes gegarandeerd! Neem ook eens een kijkje bij onze andere graveerbare cadeaus, er is nog veel meer moois!

Lots of love,

DRKS
All blogs