Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Borrelplank hout graveerbaar DRKS

DRKS goodies: de leukste gadgets voor een hapje & een drankje!

Een heerlijke avond thuis borrelen met vrienden en familie? Of binnenkort een etentje bij kennissen? DRKS heeft de leukste gadgets voor een hapje en een drankje! Bij het zien van onze te leuke gadgets, wil jij meteen gaan shoppen!

Wat is een cocktail zonder ijsblokjes? Dit geeft jouw drankje net even die finishing touch. Bij DRKS hebben we super leuke graveerbare ijsblokjes! Geef jouw avondje borrelen een extra bijzondere twist. Graveer een persoonlijke boodschap en verras jouw gasten helemaal!

ijsblokjes DRKS graveerbaar

Iets te vieren? Wij hebben hele leuke persoonlijk gebaksvorkjes voor een lekker stukje taart. Maak jouw feestje extra leuk met persoonlijke gebaksvorkjes of graveer een leuke boodschap voor jouw gasten. Super leuk om als cadeau te geven! Ook in verkrijgbaar in het goud!

gebaksvorkjes graveerbaar zilver

Bij een heerlijke taart hoort ook een mooie taartschep. Een taartpunt wil je wel graag mooi presenteren aan jouw gasten. Kies daarom voor een goudkleurige of zilverkleurige taartschep met eigen tekst! een super leuke presentatie voor je gasten en zo kan je de taart mooi aansnijden.

taartschep graveerbaar goudkleuirig DRKS

Bij een borrelavond mag een borrelplank niet ontbreken! DRKS heeft een super gave graveerbare borrelplank die je kunt personaliseren! Super leuk om te gebruiken tijdens jullie borrelavond.

borrelplank set best dad ever DRKS

borrelplank mr en mrs wedding gift DRKS

Heb jij net als ons ook zo'n zin om een heerlijke avond te organiseren? DRKS heeft nog veel meer graveerbare gadgets voor een hapje en een drankje!

BEKIJK ZE HIER! 

lots of love,
DRKS
All blogs