Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
bridal oorbellen goud

New bridal earrings!

New bridal jewellery alert! Bij DRKS shop je de allermooiste bruidsoorbellen. Wij voegen regelmatig nieuwe items toe en dit keer hebben we weer een super leuk paar bruidsoorbellen toegevoegd! De bruidsoorbellen zijn super leuk om voor jezelf te shoppen, maar ook heel leuk om cadeau te geven. Neem hieronder snel een kijkje naar onze nieuwe items!

Hoe mooi zijn de nieuwe bridal oorbellen?! Met deze oorbellen zal jij als bruid helemaal stralen! De shiny oorbellen zorgen meteen voor een sparkly look! Deze bruidsoorbellen zijn precies wat jij nodig hebt om jouw bridal look helemaal compleet te maken!

bridal oorbellen zilver

Het is natuurlijk ook super leuk om de oorbellen cadeau te geven aan een bride to be of aan de moeder van de bruid bijvoorbeeld! Je ontvangt de bruidsoorbellen in een luxe DRKS sieradendoosje. In dit doosje kan eventueel nog gratis een persoonlijke tekst gegraveerd kan worden. Zo maak je jouw cadeautje helemaal af!

gouden bridal oorbellen in doosje

Niet alleen in het zilver en goud, maar ook in het rose goud zijn de nieuwe bridal oorbellen te shoppen! Ben jij dus een fan van rose goud? Of wil je graag een keer een andere kleur voor jouw bridal look? Shop dan deze nieuwe oorbellen in dit leuke kleurtje!

rose gouden oorbellen in sieradendoosje

Ben je benieuwd naar de rest van onze collectie? Neem dan vooral een kijkje naar alle andere bruidsoorbellen en spot jouw faves!

Lots of love,

DRKS

 
All blogs