Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
kinderbestek goud

So cute: Kinderbestek voor jouw little one!

Heb jij binnenkort een verjaardag van een little one? Of wil jij graag jouw eigen kleintje verrassen? Dan zijn de kinderbestekjes van DRKS een super goed idee! In onze collectie vind je verschillende soorten kinderbestekjes die je allemaal kunt laten graveren. Hoe leuk is dat?! De kinderbestekjes bestaan uit een vorkje, lepeltje en een mesje waarop allemaal een leuke tekst kan komen te staan. Lees snel verder en zie hieronder onze leuke kinderbestekjes!

Hoe leuk is dit setje kinderbestek met beertjes?! Naast het beertje kan de naam van jouw kleintje gegraveerd worden. Super leuk dus! Met een eigen bestekje gaat jouw kleintje sowieso genieten van het eten!

kinderbestek beertje goud

Is jouw zoontje of dochtertje al wat ouder? Dan is dit setje bestek ook super leuk! Op dit setje kan zijn of haar naam gegraveerd worden in mooie grote letters. Zo ziet iedereen van wie dit bestek is! Alle bestekjes zijn te shoppen in het goud en zilver!

kinderbestek zilver

Ook dit bestekje is super leuk! Op dit bestek kan in mooie sierletters de naam en geboortedatum van jouw kleintje gegraveerd worden. Zo maak je het bestek extra persoonlijk!

gouden bestek kinderen

Met een kinderbestekje ga jij een kleintje hoe dan ook super blij maken! En let maar op: hier gaan ze zeker beter van eten!

Lots of love,

DRKS
All blogs