Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
gouden koppelarmbanden

How loveley: couple bracelets!

Aah! Bij DRKS shop je koppel armbanden speciaal voor jou en jouw lover! De koppel armbanden zijn unisex waardoor ze door jou en jouw lover gedragen kunnen worden. Daarnaast zijn ze ook nog eens allemaal graveerbaar. Hoe leuk is dat?! Verras jouw lover met koppel armbanden. Zo heb je niet alleen een super leuk en persoonlijk cadeau, maar shop je ook meteen voor jezelf zo'n leuk armbandje. Dubbele winst dus!

Deze schakelarmband is perfect voor jullie allebei! Op de munt van deze schakelarmband kunnen initialen of namen gegraveerd worden. Of wat bijvoorbeeld ook heel leuk is, is om een datum te laten graveren. Wat jullie laten graveren is helemaal aan jullie. Je hoeft het ons alleen maar te laten weten en wij gaan meteen voor je aan de slag in ons atelier!

koppel armbanden zilver

Hoe leuk is het om deze subtiele koppel armbanden te dragen op jullie bruiloft?! Wat ook goed is om te weten, is dat je de koppel armbanden in jouw eigen favoriete kleur kan shoppen. Wanneer jij dus liever zilver draagt en jouw partner goud, is dat dus helemaal geen probleem!

gouden koppel armbanden bij bruidspaar

Deze satijnen armbandjes zijn ook super leuk voor een koppel! Laat jullie initialen of namen graveren op deze armband! De koppel armbanden zijn natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven aan jouw lover. Verras hem of haar met een super leuke armband. Vergeet dan vooral niet om een persoonlijke tekst achter te laten in het sieradendoosje, zodat jouw cadeautje nog specialer word!

satijnen koppel armbandjes

Met de koppel armbanden zal iedereen zien dat jullie elkaars lovers zijn! De armbanden staan symbool voor jullie liefde samen. Hoe leuk is dat?!

Lots of love,

DRKS
All blogs