Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Heren ringen

Graveerbare ringen voor alle trendy mannen!

Bij DRKS shop je niet alleen sieraden voor vrouwen, maar ook voor mannen hebben wij super leuke items! Zo shop je armbanden, kettingen en ringen voor mannen! In deze blog lees je alles over de trendy mannen ringen uit onze collectie! Je shopt ze in het zilver en zwart en je kunt ze ook nog laten graveren! Deze ringen zijn het perfecte sieraad voor alle trendy mannen!

Hoe leuk is deze zilveren heren ring?! De zegelring past perfect bij al zijn sieraden! Elke stoere man zou een mooie zegelring in zijn collectie moeten hebben! En je kunt de ring laten graveren! Alle heren ringen kunnen gegraveerd worden met 1,2,3 of 4 initialen. Kies dus helemaal zelf welke initialen je op jouw ring wil laten graveren! Ga bijvoorbeeld voor alleen jouw eigen initiaal. Of ga voor de initialen van jouw gezin! Het kan allemaal!

zilveren ringen heren

De heren ringen zijn ook in het zwart te shoppen! Perfect voor de stoere mannen onder ons. Deze man heeft ervoor gekozen om twee initialen te laten graveren. Super leuk dus! Laat bijvoorbeeld de initialen van jou en jouw lover graveren. Zo draag je diegene altijd een beetje bij je! Het graveren doen we helemaal gratis voor jou in ons eigen atelier! Je hoeft ons alleen maar door te geven welke initialen je wil laten graveren en wij gaan meteen voor je aan de slag!

zwarte heren ring

Neem snel een kijkje naar alle heren ringen en spot jouw fave! Verras een man in jouw leven met deze super leuke ringen!

Lots of love,

DRKS
All blogs