Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
zilveren bruids ketting doosje

Wedding Wednesday: cadeaus voor de getuigen!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje om iemand mee te vragen om jouw getuige te zijn?! We got you! Bij DRKS shop je zowel voor mannen as voor vrouwen super leuke getuigen cadeaus. We hebben sieraden, maar ook hele leuke gadgets om iemand dierbaars mee te verrassen. Neem hieronder snel een kijkje naar een paar van de leukste cadeautjes!

Hoe mooi zijn deze oorbellen?! En ze zijn perfect voor jouw getuige! Hoe leuk is het om deze oorbellen cadeau te geven en in het sieradendoosje de tekst te laten printen? Hier ga je jouw getuige super blij mee maken. En ze moet natuurlijk wel ja zeggen met dit leuke cadeautje!

bruidsoorbellen getuigen

Ook dit handspiegeltje is een super leuk getuige cadeau! Laat op het spiegeltje jouw vraag graveren! Op de bruiloft kan dit spiegeltje gebruikt worden om regelmatig de look te checken. En iedereen ziet natuurlijk meteen van wie dit spiegeltje is!

gouden handspiegeltje

Ook deze pen is een super leuk idee! Een pen ga je vaker gebruiken en zo heeft jouw getuige meteen een super leuke herinnering! Je shopt de pennen in verschillende kleuren. Zo is er voor ieder wat wils!

pen met getuige gravering

Naast deze cadeaus, zijn er natuurlijk nog veel meer getuigen cadeaus! Neem dus snel een kijkje naar deze items en verras jouw dierbare met zo'n super leuk cadeau!

Lots of love,

DRKS

 
All blogs