Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
moeder & dochter armband love goud

So special: Moeder & dochter armbanden!

Is jouw moeder ook de allerliefste in de wereld? Laat jullie speciale band dan vastleggen met de moeder & dochter armbanden. Hoe speciaal is het om een armband samen met jouw moeder te delen?! Graveer jullie namen of initialen om zo de armbandjes nog persoonlijker te maken. Of ga voor een van de armbanden zonder gravering. De keuze is helemaal aan jou! Scroll snel verder om een paar van onze faves te zien!

Hoe mooi zijn deze graveerbare bar armbandjes met uitgesneden hartjes?! Je kan de armbandjes laten graveren met een naam of bijvoorbeeld initialen. Je hoeft de moeder & dochter armbanden natuurlijk niet perse alleen met zn 2e te delen. Als jouw moeder meerdere dochters heeft kan ze gewoon met al haar dochters een armbandje delen. Of deel de armbanden niet alleen met jouw moeder, maar ook met jouw oma. Super leuk allemaal!

moeder & dochter armbanden

Hoe leuk zijn deze puzzelstuk armbanden voor jou en jouw moeder? Laat ze graveren met een naam, initialen of een leuke tekst. En wat extra leuk is, de puzzelstukken passen precies in elkaar! Zo heb je dus echt twee armbandjes die bij elkaar horen!

puzzelstuk armbanden moeder & dochter

Natuurlijk zijn er ook moeder & dochter armbanden die je niet hoeft te laten graveren, zoals bijvoorbeeld deze infinity armbanden! De band tussen jou en jouw moeder is natuurlijk oneinding en daarom passen deze armband perfect bij jullie! De armbanden staan symbool voor jullie speciale band. Hoe mooi is dat?!

infinity armband moeder & dochter

Op onze moeder & dochter pagina vind je nog veel meer armbandjes die je kunt delen met jouw moeder. Neem hier dus snel een kijkje naar en shop jouw favoriet!

Lots of love,

DRKS
All blogs