Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
hartjes sleutelhanger met namen

De allerleukste sleutelhangers voor haar!

Wil je graag jouw vriendin, moeder, oma, zus of bestie verrassen? En zoek je nog een leuk cadeau? Dan zijn de sleutelhangers van DRKS een super goed idee! Je vind bij ons super veel verschillende sleutelhangers die perfect zijn voor haar. En je kan de sleutelhangers ook nog eens laten graveren. Super leuk dus! Neem hieronder snel een kijkje naar een paar van onze favorieten!

Hoe mooi is deze sleutelhanger met vlinder?! De leuke sleutelhanger is perfect voor iedereen. Of je 'm nu cadeau wil geven aan jouw moeder, bestie, zus of oma, het kan allemaal! De vlinder kan je laten graveren met namen of initialen, of met een datum of leuke tekst. De keuze is helemaal aan jou!

vlinder sleutelhanger in doosje

Wil je een sleutelhanger geven die nog specialer is? Wat dacht je dan van deze sleutelhanger met eigen tekening?! Laat een tekening van een little one graveren, of natuurlijk gewoon een eigen tekening. Deze sleutelhanger is perfect voor alle mama's en oma's met een tekening van een kleintje. Maar het is ook heel leuk om jouw zus of bestie te verrassen met een eigen gemaakte tekening erop!

sleutelhanger hartje met tekening

Wil je jouw mama verrassen? Dan is deze sleutelhanger speciaal voor de mama's perfect! Onder de 'best mom ever' kan de naam van jouw moeder gegraveerd worden. Super leuk toch?!

sleutelhanger voor mama

Je ontvangt alle sleutelhangers in een DRKS sieradendoosje. Zo is jouw cadeautje dus al mooi verpakt en klaar om te geven! Een ding is zeker; met een gepersonaliseerde sleutelhanger ga je haar heel erg blij maken!

Lots of love,

DRKS
All blogs