Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Kimono

De bride kimono; het leukste accessoire voor de bruid! 

Onze bride kimono is wishlist material nummer 1 wanneer je op zoek bent naar de leukste accessoires voor de bruid. Onze satijnen bride kimono’s zijn er in vijf verschillende kleuren; wit, blauw, mintgroen, champagne en roze. Zo kun jij de kleur kiezen die het beste bij jou past! Hij is perfect om jouw trouwdag heerlijk relaxt en rustig in te beginnen. Je kunt de bruidskimono fijn dragen in de ochtend terwijl jouw make-up en haar wordt gedaan. Ben jij helemaal mooi en klaar voor de grote dag? Leg jouw bruidskimono dan zeker niet in de kast, want juist omdat hij zo heerlijk zacht en fijn is kun je hem later door dragen. Jij blijft toch altijd zijn mooiste bride?! Vergeet ook zeker even niet een leuke foto te maken van jou in de DRKS bride kimono. Vinden wij super leuk om te zien! Heb jij de bijpassende bride’s crew kimono’s ook gezien? Een groepsfoto in jullie kimono mag niet ontbreken! 

Bruid badjas

Begin jouw trouwdag heerlijk rustig in een bruid badjas. Heb jij al een favoriete kleur of ken jij misschien wel een bride to be? Dan is het natuurlijk super leuk om een satijnen badjas voor de bruid cadeau te doen. We hebben ook verschillende cadeaupakketjes met daarin onze kimono. Gecombineerd met een paar prachtige bruids oorbellen, toilettasje of een spiegeltje. De bruid gaat sowieso super blij zijn met haar bruid badjas! Een cadeautje dat persoonlijk is en een fijne herinnering met zich mee brengt iedere keer wanneer ze hem later nog eens draagt. Onze bruid badjas is een echte favoriet! Extra leuk: combineer jouw badjas voor de bruid met de bijpassende toilettas en het spiegeltje! We hebben ontzettend veel leuke accessoires voor de bruiloft die je samen met de badjas kunt shoppen! Je shopt alle accessoires los, maar we hebben daarnaast ook een aantal leuke cadeaupakketten samengesteld speciaal voor de bruid! Dit cadeau kan gebruikt kunnen worden op de bruiloft zelf, maar ook zijn er verschillende pakketten met daarin de badjas voor de bruid en allerlei andere leuke accessoires die de dag compleet gaan maken!

Satijnen bruidskimono 

Onze satijnen bruidskimono wordt uiteraard het meest verkocht aan bruidjes, maar juist door de fijne stof vallen onze kimono’s sowieso wel in de smaak. We zien daarom ook regelmatig de mooiste huwelijksreis foto’s voorbij komen waarop we zien dat bruidjes de satijnen bruidskimono mee hebben genomen op vakantie! Juist door de heerlijke stof zijn ze perfect om ‘s ochtends jouw ontbijtje mee te beginnen. Lekker buiten op het balkon of terras in het zonnetje, samen met jouw kersverse man! Ze zijn daarom niet alleen te gebruiken op jouw trouwdag, maar ook zeker super fijn en leuk om daarna lekker door te dragen! Een bruidskimono bezorgd jou hét rustmomentje, voordat jouw grote dag dan echt gaat beginnen.

Bride’s crew kimono

Jij staat als bruid in het middelpunt van de belangstelling, maar hoe leuk om jouw bride’s crew de bijpassende kimono te geven die perfect past bij jouw bruids kimono?! Maak ook zeker even samen een foto, want dat is de allerleukste herinnering! De bride’s crew kimono’s zijn voor alle lieve mensen die samen met jou de dag beginnen. Denk hierbij aan jouw moeder, zus en misschien wel jouw getuige en goede vriendinnen. Het is ook super leuk om jouw getuige te vragen en haar een bride’s crew kimono cadeau te doen. Een functioneel cadeau met een blijvende herinnering! De bride’s crew kimono’s zijn er in dezelfde kleuren als de bride kimono variant dus je kunt gaan voor een andere kleur of juist voor dezelfde kleur als jouw eigen satijnen bruids kimono.

Bruidsaccessoires voor bij jouw bride badjas!

Jouw trouwdag is niet compleet zonder de leukste bruidsaccessoires en bruidssieraden. De bride badjas heb jij misschien al in de pocket, maar vergeet ook zeker onze andere accessoires niet! Super leuk om voor jezelf te kopen wanneer je gaat trouwen, maar ook om cadeau te geven aan een bride to be. Een aantal leuke bruidsaccessoires op een rij:

De kousenband is een echte klassieker. We hebben verschillende varianten, met als speciale variant de variant met graveerbaar muntje. Deze zien wij super veel voorbij komen als cadeautje. Op het muntje wordt dan de trouwdatum gegraveerd, de initialen van het bruidspaar of de naam van de bruid. Super leuk! Ook het spiegeltje en de parfumverstuiver zijn het ideale accessoire. Ook wanneer jij geen tasje bij je draagt als bruid, kun je er alsnog voor zorgen dat deze spulletjes in de trouwauto liggen of dat jouw moeder of getuige het voor jou bewaard. Perfect om tussendoor even een touch up te doen! Al deze fijne spulletjes kun je dan bewaren in de handige bride toilettas. Met de juiste bruidsaccessoires bij jouw bride badjas voel jij je op en top bruid! Heb jij vragen over onze bruids kimono of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op!