Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Toiletartikelen van DRKS

Op zoek naar een toiletartikel? Bij DRKS hebben we een groot aanbod aan toiletartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een toilettas, spiegeltjes en parfumverstuivers. Super handig om voor jezelf aan te schaffen maar ook heel leuk om cadeau te geven als bijvoorbeeld een accessoire voor de bruid

Toilettas shoppen bij DRKS

Toilettas nodig voor jouw grote dag? In ons assortiment hebben we verschillende kleuren toilettassen met opdruk. Deze toilettassen zijn niet alleen heel leuk, maar matchen ook super leuk met de belangrijkste personen op jouw trouwdag. Zo zijn er namelijk toilettassen voor de bride, groom en de bride’s crew. Bewaar bijvoorbeeld jouw bruidssieraden in de bride’s toilettas of bewaar de dasspelden in de groom toilettas. Waar je de toilettas ook voor gebruikt, het is een perfect bruiloft cadeau

Spiegeltje kopen

Een spiegeltje is tijdloos en voor iedereen super handig! Een spiegeltje is het perfecte accessoire dat je altijd overal mee naartoe kan nemen. Je kunt het spiegeltje vrij laten graveren met een boodschap naar keuze. Ook hebben we bij DRKS spiegeltjes speciaal voor de liefste mama of oma. Perfect voor een speciale gelegenheid of jubileum, maar ook heel handig voor dagelijks gebruik! 

Parfumverstuiver voor onderweg 

Ben jij altijd onderweg? Dan hebben wij de perfecte gadget voor jou! Namelijk onze super leuke parfumverstuivers! Ze zijn niet alleen super handig maar ook nog eens heel leuk! We hebben ze in verschillende kleurtjes en je kunt ze laten graveren met een tekst naar keuze. Doe jouw favoriete parfum heel makkelijk in de door jou gekozen parfum verstuiver en jij bent ready to go! 

Gepersonaliseerde toiletartikelen

Bij DRKS kun je voor verschillende gepersonaliseerde toiletartikelen gaan. Een van de opties is het vrij graveren van een toiletartikel. Zo kun je zelf een tekst naar keuze laten graveren op bijvoorbeeld een spiegeltje of parfumverstuiver. Hoe leuk is het om een persoonlijke boodschap te brengen aan jouw loved one die gegraveerd staat op een item van DRKS?!

Voor de bride to be

Voor de bride to be hebben we bij DRKS super leuke toiletartikelen. Zo hebben we een toilettas met opdruk, een parfumverstuiver waarbij de naam van de bruid gegraveerd kan worden en een spiegeltje waar al ‘’bride’’ op staat of waar je kan kiezen om de naam van de bruid vrij op te laten graveren. Met deze toiletartikelen maakt de bruid haar bridal look compleet!

Voor de groom to be

Ook voor de groom hebben we bij DRKS verschillende toiletartikelen. Een toilettas met ‘’Groom’’ voor de grote dag of voor bijvoorbeeld de huwelijksreis en een parfumverstuiver waar de naam van de groom in kan worden gegraveerd. Ben jij op zoek naar een cadeau voor zowel de bride als de groom? Dan is de parfumverstuiver set met ‘’Mr.& Mrs.’’ een super leuk bruiloft cadeau!

Voor de bride’s crew 

Iedereen die op jouw grote dag er is, een bedankje geven? Wij helpen je graag! Voor deze ‘’bride’s crew’’ hebben we namelijk zoveel leuke accessoires. We hebben bijvoorbeeld voor iedereen die bij de ‘’bride’s crew’’ hoort, een eigen toilettas, parfumverstuiver of een spiegeltje. Je kunt ook kiezen voor de vrij graveerbare items, zo kun je iedereen een persoonlijk bedankje geven. 

Liever een ander cadeau geven? Ga bijvoorbeeld voor graveerbare sieraden. Zo geef je niet alleen een heel leuk cadeau maar ook met een waardevolle herinnering. Je kunt bij DRKS sieraden gratis kiezen voor een persoonlijke tekst in het sieradendoosje. Zo maak jij elke gift uniek!

Voor de bruidsmeisjes

Wil je de liefste bruidsmeisjes bedanken of gewoon een kleinigheidje geven? We got you! Voor de bruidsmeisjes hebben we super leuke parfumverstuivers waar je achter de tekst ‘’bruidsmeisje’’ de naam kunt laten graveren. Bij DRKS hebben we niet alleen hele leuke gepersonaliseerde toiletartikelen maar je kunt ook gaan voor sieraden met een super leuk DRKS sieradendoosje. Je kunt gratis een persoonlijke tekst kiezen voor in het sieradendoosje, bijvoorbeeld met de vraag of jouw loved one jouw bruidsmeisje wil zijn. Zo vraag je jouw bruidsmeisje op een super speciale manier met DRKS!

Voor oma

Voor de liefste oma ever hebben we een super leuk spiegeltje met tekst, waarin je de naam van jouw oma kan laten graveren. Een super leuk en handig cadeau waar oma ook echt wat aan heeft. Wil je toch liever wat anders cadeau geven aan oma? Geen zorgen, we hebben bij DRKS nog zoveel andere cadeaus voor haar! De liefste opa ook een cadeau geven? Neem dan een kijkje bij de opa & oma cadeaus!

Voor mama

Ook voor de liefste mama ever hebben we een super leuk spiegeltje met tekst. In dit spiegeltje kun je de naam van jouw liefste mama laten graveren. Je kunt natuurlijk ook altijd een spiegeltje kiezen met een vrije gravering. Zo kun je een boodschap naar keuze graveren als je net even wat meer wilt zeggen. Wil je toch liever een ander cadeautje geven? No worries, we hebben nog zoveel andere leuke cadeaus voor mama! Wil je de liefste vader niet overslaan? Bij DRKS hebben we ook heel veel leuke cadeaus voor papa

Toiletartikelen cadeau geven

Wil jij graag een gepersonaliseerd toiletartikel cadeau geven? Geen zorgen! Bij DKRS zorgen we er niet alleen voor dat je een super persoonlijk cadeau kunt geven, maar we zorgen er ook voor dat het een feestje is om het cadeautje te geven. Wij pakken namelijk met alle liefde jouw bestelling in. Zo is het super leuk om te geven maar nog leuker om te ontvangen. Met een gepersonaliseerd cadeau weet jij zeker dat je een uniek cadeau geeft! Wie ga jij blij maken met een DRKS cadeau?