Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Moeder & Dochter Armbanden

Moeder en dochter armband kopen

Het kopen van een moeder en dochter armband is iets super speciaals! Symboliseer jullie hechte moeder en dochter band en versterk hem nog meer door dezelfde armbanden te dragen. Bij DRKS kun je verschillende setjes van moeder dochter armbanden kopen. Ben je op zoek naar een zilveren, gouden of juist rosé gouden armband? We hebben ze allemaal! Ook zijn er armbandjes voor moeder en dochter die je gratis door DRKS kunt laten graveren. Er zit zeker een variant tussen die jullie allebei mooi vinden!


Daarnaast zijn alle moeder en dochter armbandjes verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er voor elke polsomtrek wel een maat tussen zit die past. We hebben zelfs een maatje voor de allerkleinste! Kijk daarom ook zeker eens tussen onze kinder armbandjes en kindersieraden te cute!


Een moeder dochter sieraad is niet alleen super leuk om te dragen met jouw moeder of dochter, maar ze zijn ook geschikt om met de hele familie te delen! Deel jouw armbandje bijvoorbeeld met jouw zussen, oma’s en tantes. Maar je kan er ook voor kiezen om de moeder en dochter armband te delen met jouw BFF! De armbanden zijn perfect om jullie band te laten zien! Breid jullie sieraden set uit met onze gepersonaliseerde moeder en dochter armbanden! Ze combineren daarnaast ook super leuk met jouw andere armbanden!

Graveerbare moeder & dochter armbanden

De moeder en dochter armbandjes met gratis gravering zijn super populair! DRKS graveert gratis een tekst naar keuze in deze moeder en dochter armbanden. Geef aan ons door welke tekst wij in het armbandje mogen graveren en wij maken jouw moeder en dochter sieraad meteen in orde! Met heel veel liefde en vakmanschap worden jouw moeder & dochter armbanden gegraveerd in ons eigen atelier. Een originele manier om jouw bijzondere band met jouw moeder of juist met jouw dochter te laten zien! Ga jij voor de gouden of zilveren set? 

Wist je trouwens dat je bij de moeder en dochter armband vaak de voor- en achterkant kan laten graveren. Kies dus voor de voorkant als iedereen de tekst op jouw moeder en dochter armband mag zien, maar laat de achterkant graveren wanneer je de tekst liever voor jezelf houdt! Of kies ervoor om beide kanten te laten graveren. Super leuk want zo heb je jouw moeder en dochter armband twee in één!

Moeder dochter armband uit de Steel collectie

De moeder en dochter armbanden uit de steel collectie zijn perfect om te laten zien dat jullie bij elkaar horen! Je draagt niet alleen een matching armband met moeder en dochter, de armbanden bevatten ook nog leuke elementen die iets ‘extra’s’ uitstralen! Kies bijvoorbeeld voor het moeder en dochter armbandje met hartje om te laten zien dat jullie elkaar liefhebben of het armbandje met infinity teken om te laten zien dat jullie voor altijd verbonden zullen zijn.


Ook de steel items met ‘family’ of ‘love’ quote zijn super leuk om jullie band te benadrukken. Naast deze prachtige moeder en dochter armbanden bestaat de steel collectie ook uit leuke oorbelletjes en kettingen. Match jouw armbandje met een van de DRKS oorbellen of kettingen en go all the way! De moeder & dochter armbanden uit de Steel Collectie zijn verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud. De zilveren armbanden kunnen niet verkleuren en hiermee kun je gewoon douchen, zwemmen of bijvoorbeeld sporten! Ga jij voor de zilveren set of toch voor de andere kleuren?! 

Moeder dochter sieraad als cadeau

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor moeder en dochter? Een moeder dochter sieraad is super bijzonder om te geven én te krijgen! Geef jouw moeder en dochter armband cadeau op bijvoorbeeld Moederdag, een verjaardag, als gedenksieraad of gewoon omdat ze het heeft verdiend! Soms moet je haar gewoon even laten weten hoeveel ze voor jou betekent. Je ontvangt jouw moeder en dochter armbandjes altijd in een luxe sieradendoosje van DRKS. Daarnaast kun je gratis een persoonlijke tekst toe aan het sieradendoosje van jouw moeder en dochter armbandjes en pakken wij ze eventueel voor jou in. Een super origineel en bijzonder cadeautje voor moeder en dochter dat bij bezorging al meteen klaar is om te geven!


Een moeder dochter sieraad blijft geeft altijd een fijne herinnering wanneer je hem draagt en er even naar kijkt! Daarnaast zijn ze minimalistisch en subtiel en past een moeder dochter sieraad overal bij! We zien ze vaak voorbij komen als Moederdag sieraad. Dan is een moeder dochter sieraad natuurlijk perfect. Een persoonlijk sieraad daar wordt iedere moeder blij van en zeker wanneer zij het sieraad kan delen met haar dochter(s). Een moeder dochter sieraad zal altijd in de smaak vallen!

Moeder & dochter armband met gratis persoonlijke tekst

Het moeder en dochter armbandje is perfect om te geven als cadeau omdat je gratis jouw persoonlijke tekst in het sieradendoosje kunt laten printen! Laat tijdens het bestellen van jouw moeder en dochter armbanden weten welke tekst jij graag in het sieradendoosje geprint wilt hebben en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Veel van onze klanten voegen een persoonlijke tekst toe om een felicitatie of bedankje te uiten met behulp van een DRKS sieraad. Maak door middel van een persoonlijke tekst duidelijk hoe erg je jouw moeder of dochter waardeert en je bent verzekerd van een bijzonder moment wanneer je het moeder & dochter armbandje cadeau doet! Heb jij vragen over één van onze bruidssieraden, cadeautjes, accessoires, armband voor mannen, een sieraden set, een Vaderdag cadeau, sleutelhangers met naam, hondenpenningen, een koppel armband, birthstone sieraden of de moeder en dochter armbanden? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen je graag bij het vinden en adviseren van jouw sieraden!