Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Sleutelhangers met naam

De leukste sleutelhanger met naam laat je bij DRKS personaliseren! We hebben heel veel verschillende sleutelhangers die je met naam kunt laten personaliseren. Een sleutelhanger met naam is super handig! Zo weet iedereen welke sleutelbos van jou is en zo raak je jouw sleutels nooit meer kwijt! Ken je juist iemand die altijd zijn of haar sleutels kwijt is en dus wel een sleutelhanger met naam kan gebruiken? Laat voor diegene dan een sleutelhanger met naam personaliseren! Dit maakt de sleutelhanger met naam een super handig maar ook een persoonlijk cadeau.

Verschillende sleutelhangers met naam

Bij DRKS hebben we verschillende sleutelhangers in verschillende materialen. Denk aan  RVS, hout of leer. In de webshop van DRKS vind je veel sleutelhangers waarop je een naam kunt laten graveren. Of je nu een korte naam of een lange naam in de sleutelhanger wil graveren, het kan allemaal! Er zijn zelfs sleutelhangers waar je ook meerdere zinnen, datums of namen in kunt laten graveren! Even geen inspiratie voor een gravering? Naast graveerbare sleutelhangers kun je natuurlijk ook sleutelhangers zonder gravering shoppen. Bekijk hier alle sleutelhangers van DRKS en kies jouw favoriete sleutelhanger!

Naam sleutelhanger van RVS

We hebben verschillende sleutelhangers van RVS waar jij een naam in kunt laten graveren. RVS, roestvrij staal of ook wel stainless steel genoemd, is heel sterk materiaal wat ontzettend lang mooi blijft. Stainless steel is daarnaast de perfecte ondergrond voor een gravering. Kies zelf jouw gravering en dan komt de gegraveerde naam het beste tot zijn recht op een sleutelhanger van RVS! De naam sleutelhangers van RVS zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, kies jouw favoriete kleur en jij bent ready to go! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een naam sleutelhanger zilver, een gouden gepersonaliseerde sleutelhanger of sleutelhanger naam in het zwart.

Sleutelhanger naam cadeau geven

Ben jij op zoek naar een persoonlijk cadeau? Wat dacht je van een sleutelhanger naam om cadeau te geven?! Een sleutelhanger naam is een super leuk cadeau voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het leuke aan een sleutelhanger met naam, is dat je zelf een personal touch kan geven door een eigen gekozen gravering. Met zo’n uniek cadeau maak je iedereen blij! Wanneer je een sleutelhanger naam cadeau wilt geven, kun je natuurlijk voor iemands eigen naam gaan. Maar je kunt ook juist voor de naam van een geliefde kiezen! Zo draagt degene voor wie de sleutelhanger gepersonaliseerd is, altijd de naam van een loved one met zich mee. Zo zorg je er voor dat je jouw sleutels niet meer kwijt raakt, want een sleutelhanger met de naam van jouw loved one verlies je toch nooit uit het oog?! Geef nu een sleutelhanger naam als graveerbaar cadeau

Ben jij meer fan van sieraden dan van gadgets? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor graveerbare sieraden om jouw loved ones dichtbij te dragen! Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd uniek en geven een bijzondere lading aan jouw cadeau. Kies nu jouw favoriete cadeau van DRKS:

Gepersonaliseerde sleutelhanger voor de hele familie

Ben jij nog op zoek naar een gepersonaliseerde sleutelhanger voor een geliefd familielid? Lucky you! Bij DRKS shop je een gepersonaliseerde sleutelhanger met naam die specifiek bedoeld zijn om de naam van papa, mama, opa of oma in te laten graveren. Deze gepersonaliseerde sleutelhangers zijn zó leuk! Naast de naam staat er namelijk ook papa, mama, opa of oma in de sleutelhanger gegraveerd. Een titel die zij natuurlijk met trots dragen! Geef de naam sleutelhangers super leuk als cadeau aan:

Voor wie de sleutelhanger ook wordt, je maakt de sleutelhanger super uniek met een eigen gravering.

Sleutelhanger gepersonaliseerd in eigen atelier

Shop jij een graveerbare naam sleutelhanger? Dan ontvang jij een sleutelhanger gepersonaliseerd uit ons eigen atelier! Alle graveerbare sieraden en leuke gadgets worden namelijk in ons eigen atelier gepersonaliseerd. Bestel jij een sleutelhanger voor 17:30 uur? 

Dan ontvang jij de sleutelhanger naam morgen al in huis!* We zorgen ervoor dat de sleutelhanger precies met de door jou gekozen naam gegraveerd wordt. 

Je ontvangt jouw gepersonaliseerde sleutelhanger in een mooi DRKS doosje! Ga je een sleutelhanger met naam cadeau geven? Vergeet dan niet een cadeauverpakking toe te voegen. Wij pakken jouw naam sleutelhanger met liefde voor je in!