Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Gepersonaliseerde pennen kopen

Gepersonaliseerde pennen zijn het perfecte originele cadeau! Super leuk voor mama, papa, opa of oma, maar de pennen zijn ook heel leuk voor een aanstaand bruidspaar als bruiloft cadeau! Naast bruidssieraden en sieraden voor dames en heren, kun je bij DRKS ook terecht voor originele gepersonaliseerde cadeaus zoals deze leuke pennen. Maar denk hierbij ook aan leuke gadgets of aan sieraden die je kunt laten personaliseren. Het personaliseren doen wij speciaal voor jou in ons eigen atelier. Wanneer je gepersonaliseerde pennen hebt geshopt, kun je ze dus extra persoonlijk maken door ze te voorzien van jouw eigen tekst. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ze te laten graveren met een naam, initialen, datum of korte tekst. Er is ruimte genoeg voor iets leuks en origineels! Je ontvangt ook al onze pennen in een mooi doosje. Een gegraveerde pen in doosje, dat is toch het perfecte originele cadeau voor één van jouw loved ones?

Pen met naam 

Een pen met naam is echt een perfect gepersonaliseerd cadeautje om iemand mee te verrassen! Zeker wanneer dit goed bij iemand past, is het natuurlijk super leuk om een pen met zijn of haar eigen naam te krijgen. Je shopt onze pennen in goud, zilver en zwart. Zo zit er altijd wel een balpen tussen die in de smaak valt! Een pen met naam is origineel, maar je kunt eigenlijk alles op onze pennen laten personaliseren. Denk aan initialen, een datum of een tekst. Doordat je helemaal zelf kiest welke tekst er op de gepersonaliseerde pen komt te staan, is dit het perfecte cadeau voor iedereen!

Gegraveerde pennen in verschillende kleuren

Je shopt onze gegraveerde pennen in verschillende kleuren. Namelijk goud, zilver en zwart. Super mooie en vooral stijlvolle kleuren die bij iedereen wel in de smaak vallen. We graveren ze met een subtiel en stijlvol lettertype en dit maakt de gegraveerde pennen extra uniek. Door het mooie materiaal blijven de gegraveerde pennen ook super mooi.

Gepersonaliseerde balpen cadeau geven

Ben je er inmiddels uit en ga je één van onze gepersonaliseerde balpennen cadeau geven? Kies de kleur, geef de gravering aan ons door en we gaan meteen voor jou aan de slag in ons atelier met jouw gepersonaliseerde balpen cadeau! Wat laat jij op jouw gepersonaliseerde pen cadeau graveren? Ga je voor namen, een speciale datum of bijvoorbeeld een leuke quote? Het kan allemaal! Welke gravering je ook kiest, met het gepersonaliseerde pen cadeau zit je altijd goed!

Pennenset voor het bruidspaar

Een pennenset voor het bruidspaar? Klinkt als een heel leuk en origineel gepersonaliseerd cadeau! Als bruidspaar moet je natuurlijk een hele belangrijke handtekening zetten. Wat heel fijn is, is dat onze pennen zwarte inkt bevatten. Zo zijn ze geschikt om een trouwakte te tekenen, want dit moet altijd met zwarte inkt getekend worden. Onze pennenset is daarom het perfecte cadeau voor een aanstaand bruidspaar! Natuurlijk is het na de bruiloft super leuk om de pennen te blijven gebruiken of op een leuke plek in huis bewaren voor een blijvende herinnering. 

Graveerbare pen als getuige cadeau

Onze pennen worden ook veel geshopt als gepersonaliseerd getuige cadeau. Een getuige moet namelijk ook een hele belangrijke handtekening zetten op deze bijzondere dag. Hoe leuk als hij of zij dit dan met een eigen gepersonaliseerde pen kan doen? We zien ook veel voorbij komen dat er op de pen de tekst ‘wil je mijn getuige zijn?’ wordt gegraveerd. Elke keer wanneer de pen wordt gebruikt zal deze herinnering weer terug naar boven komen. Een pen met naam is echt super leuk en zo speciaal! Zo'n balpen met naam is toch het perfecte cadeau?

Aan wie geef jij de gepersonaliseerde balpen cadeau? Of je ze nu shopt voor een bruiloft, mama, papa, opa of oma, jouw loved ones gaan zeker weten blij worden van onze gepersonaliseerde balpennen! Ze worden ook veel geshopt als gepersonaliseerd cadeau vaderdag! Je ontvangt jouw balpen in een mooi doosje en je kunt ervoor kiezen om de pennen in te laten pakken als cadeau! Jouw gepersonaliseerde balpen cadeau is zo dus helemaal perfect! Heb je vragen over onze gepersonaliseerde pennen, sieraden of één van onze andere cadeaus? Stuur ons dan zeker een berichtje! We helpen je graag verder!