Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Koppel armbanden

Koppel armbanden voor jou en hem!

Koppel armbanden voor jou en hem? We worden al spontaan verliefd bij de gedachte! Jij ook? Dan is dit hét moment om jouw koppelarmbanden voor jou en hem te gaan shoppen! Extra leuk, jouw koppel armband matcht super leuk bij jouw andere armbanden! Weet je je niet helemaal wat je je moet voorstellen bij koppel armbanden? Het is super leuk en simpel: het is namelijk een armbanden set met een armband voor jou en een armband voor jouw liefde. Dit kun je natuurlijk zo breed nemen als je zelf wilt, want ook jouw beste vriendin, zus of andere dierbare kan natuurlijk jouw ‘liefde’ zijn. Maar, het leukste zou toch wel zijn als je jouw lieve man/vriend/vriendin of vrouw zover krijgt om samen met jou een set koppel armbanden te dragen. Want hoe bijzonder is het om jullie liefde te laten zien door middel van het dragen van dezelfde koppel armband?

We hebben met alles rekening gehouden. Zo hebben we heren- en dames maten en zijn alle koppel armbanden verkrijgbaar in goud of zilver stainless steel. Extra leuk: je kunt goud en zilver van de armbanden set ook met elkaar combineren, zodat je één gouden koppel armband en één zilveren koppel armband hebt. Draag jij dus liever goud en is jouw liefde meer van zilveren sieraden? Geen probleem! Dan kun je een gouden koppel armband en zilveren koppel armband in één set bestellen, in de gewenste maat. Super fijn toch? Mocht jouw man al wel eens een mannen armband dragen, weet je in ieder geval dat deze ook in de smaak zal vallen! Om onze koppel armbanden nog specialer te maken, geven wij jou de mogelijkheid de koppel armband gratis te laten graveren. Laat jullie koppel armband graveren met jullie initialen, namen, een speciale datum of een grappig tekstje wat perfect bij jullie past! 

Couple armband personaliseren

YES! Jouw couple armband worden nog leuker wanneer je ze door ons laat personaliseren. Het personaliseren doen wij in de vorm van graveren en dit graveren doen wij helemaal zelf en speciaal voor jou in ons eigen atelier. Zo zijn jouw couple armbanden nog specialer en persoonlijker. De gravering van jullie koppel armband kies jij uiteraard helemaal zelf, maar we geven jou graag wat leuke ideeën:


  • Tip 1: Wat dacht je van jullie letters of jullie namen? Je kunt natuurlijk ook elkaars naam dragen (romantisch!!)
  • Tip 2: Ook hebben jullie vast een speciale datum en ook dit is natuurlijk super leuk om om de couple armband te laten graveren
  • Tip 3: Er is ruimte voor best een aantal tekens dus mocht je een kort tekstje of een leuke quote willen laten graveren op jouw koppel armband, dan is dat ook mogelijk!


Ben jij van plan om de couple armband cadeau te geven aan jouw liefde? Super leuk! Je ontvangt de koppel armband set net als onze andere sieraden in een luxe sieradendoosje en hierin geven wij jou de mogelijkheid om gratis een persoonlijke tekst in het sieradendoosje te laten printen. Hoe leuk is dat? Wil jij jouw cadeautje daarom nog specialer maken, maak hier dan zeker gebruik van. Met een cadeautje met een persoonlijke tekst in het sieradendoosje ga jij zeker weten punten scoren! Shop de armband als cadeau voor hem, of cadeau voor haar en jij hebt een super leuk cadeau!

Couple bracelets goud

Gouden couple bracelets zijn perfect voor de liefhebbers van gouden sieraden! Zeker wanneer jij van plan bent om jouw couple bracelet voor altijd om te houden, is het natuurlijk extra fijn dat hij past bij jouw andere gouden sieraden. De gouden couple bracelets zijn er in een variant met een ronde munt die je kunt laten graveren en met een plaatje dat je kunt laten graveren. Kies dus vooral de koppel armbanden set variant die het beste bij jou en vooral bij jullie past! 

Zilveren koppel armbanden

Heb jij je keuze gemaakt en ga jij voor de zilveren koppel armbanden? Super leuk! Wat extra fijn is aan de zilveren koppel armbanden, is dat ze gemaakt zijn van stainless steel. Dit betekent dat de koppel armbanden in de kleur zilver niet kunnen verkleuren. Jouw koppel armband doe jij dus zeker niet meer af, want je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen of bijvoorbeeld sporten! Ga jij voor de zilveren variant met het graveerbare muntje of toch voor de set met bar variant? 

Geef jouw koppel armbanden cadeau

Koppel armbanden zijn natuurlijk een super romantisch en bijzonder cadeau om te geven aan jouw liefde. De persoonlijke tekst die je kunt laten printen in het sieradendoosje van de koppel armband set, maakt het plaatje helemaal compleet. Ben jij dus nog op zoek naar een speciaal cadeau voor jullie anniversary of een Valentijnscadeau? Met onze koppel armbanden maak jij jouw liefde zeker blij! Ook hebben we natuurlijk heel veel andere persoonlijke cadeaus, die super leuk zijn voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een cadeau Vaderdag. Ook kun je bij ons terecht voor de mooiste bruidssieraden! Heb jij vragen over één van de setjes koppel armbanden? Stuur ons dan zeker een berichtje, we helpen jou heel graag verder!