Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Hondenpenningen

Hondenpenning kopen bij DRKS

Een hondenpenning kopen doe je bij DRKS! Bij ons shop je de allerleukste hondenpenningen voor elke hond. Zo zijn er hondenpenningen met een bot, hondenpenningen met een hartje en hondenpenningen met een ronde munt. Hondenpenningen zijn super leuk om aan de halsband van jouw hond te bevestigen. Op de hondenpenningen kun je een tekst laten graveren. Laat de naam van jouw hond graveren op de hondenpenning en hij heeft zijn eigen gepersonaliseerde accessoire dat er super leuk uit ziet! Hondenpenningen zijn natuurlijk ook heel handig, doordat je er gegevens op kunt laten graveren. Koop je een hondenpenning bij DRKS, dan graveren wij deze gratis met jouw tekst naar keuze. Dit doen we bovendien in ons eigen atelier in Nederland, waardoor je de hondenpenningen super snel in huis hebt! Heb jij een hond, maar nog geen hondenpenning? Of ken je iemand die een hond krijgt? Dan wil je vandaag nog een hondenpenning kopen bij DRKS!

RVS hondenpenning

Een RVS hondenpenning is een echte musthave voor jouw hond! Onze hondenpenningen zijn allemaal gemaakt van RVS, wat super fijn is, want dit is een erg sterk materiaal. Een RVS hondenpenning is helemaal waterproof. Je kunt er dus gerust mee in de regen lopen, of jouw hond laten zwemmen met de RVS hondenpenning, zonder dat hij verkleurt. Ga je voor een RVS hondenpenning, dan heb je er dus sowieso super lang plezier van! Daarnaast is een RVS hondenpenning ook erg mooi. Wil je een hondenpenning kopen voor jouw hond? Ga dan voor een RVS hondenpenning van DRKS!

Hondenpenning graveren

Wil je een hondenpenning graveren? De allerleukste graveerbare hondenpenningen vind je bij DRKS! De hondenpenning graveren wij met veel liefde en vakmanschap in ons eigen atelier in Nederland. Bovendien is een hondenpenning graveren bij ons gratis. Je kunt de hondenpenning graveren met jouw tekst naar keuze. Laat de hondenpenning graveren met de naam van jouw hond, jouw telefoonnummer, jouw adresgegevens, of misschien wel gewoon een leuke tekst. Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Doordat de hondenpenningen vrij graveerbaar zijn, zijn de mogelijkheden oneindig. Wat je ook laat graveren op de hondenpenningen, het resultaat wordt sowieso super mooi. Welke tekst laat jij op de hondenpenning graveren?

Hondenpenning met naam

Bij DRKS kun je een hondenpenning met naam laten maken. Wij graveren de hondenpenningen gratis met de naam van jouw hond. Een hondenpenning met naam is super leuk om aan de halsband van jouw hond te bevestigen. Zo dient de hondenpenning met naam als een accessoire voor jouw hond, wat er erg leuk uitziet! De hondenpenningen met naam zijn er in allerlei verschillende varianten. Zo zijn er hondenpenningen met naam in de vorm van een bot, hondenpenningen met naam in de vorm van een hartje en ronde hondenpenningen met naam. Voor welke hondenpenning met naam jij gaat en wat je laat graveren op de hondenpenning, dat beslis je natuurlijk helemaal zelf. Je hoeft alleen aan ons door te geven welke naam je wilt laten graveren op de hondenpenning en wij gaan meteen aan de slag in ons atelier waar we de hondenpenningen graveren. Doordat wij de hondenpenningen in ons eigen atelier in Nederland graveren, heb je hem super snel in huis. Een hondenpenning laten maken was nog nooit zo makkelijk!

Hondenpenning laten maken met gegevens van de eigenaar

Een hondenpenning laten maken is niet alleen super leuk omdat het er mooi uitziet, hondenpenningen kunnen ook heel handig zijn! Je kunt de hondenpenning graveren met jouw tekst naar keuze. Natuurlijk is het heel leuk om de naam van jouw hond te laten graveren in een van de hondenpenningen, maar je kunt ook een hondenpenning laten maken met jouw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht je jouw hond een keer kwijt zijn, dan is zo’n hondenpenning met jouw gegevens natuurlijk super handig. Doordat jouw adresgegevens en telefoonnummer in de hondenpenning zijn gegraveerd, kan de vinder heel makkelijk contact met jou opnemen en heb je jouw hond binnen no time weer terug!

Penning hond cadeau geven

Hondenpenningen zijn ook super leuk om cadeau te geven! Ken jij iemand die een nieuwe hond krijgt? Hoe leuk is het dan om een hondenpenning cadeau te geven met de naam en adresgegevens van de hond! Een super leuk en origineel cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd. We kunnen de penning hond voor je inpakken en we kunnen hem zelfs rechtstreeks versturen. Shop je de penning hond vandaag nog, dan wordt hij morgen al bezorgd!* Ben je op zoek naar een kattenpenning om cadeau te geven? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Ook voor cadeaus voor andere gelegenheden kun je bij ons terecht. We hebben nog veel meer accessoires en graveerbare cadeaus, zoals bijvoorbeeld sleutelhangers en manchetknopen. Maar ook voor de allermooiste graveerbare sieraden zoals graveerbare armbanden en graveerbare kettingen shop je bij DRKS!