Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Hondenpenningen

Hondenpenningen voor jouw hond

Sieraden alleen voor mensen? Echt niet! Met een hondenpenning draagt ook jouw trouwe viervoeter voortaan een sieraad. Want eerlijk, zo’n te gekke penning lijkt toch net op een sieraad voor honden?! En wanneer het om jouw doggo gaat, wil je natuurlijk de allerleukste hondenpenning scoren! Met onze brede collectie aan hondenpenning ga jij bij DRKS sowieso een penning vinden die helemaal perfect past bij jouw hond. Klik niet meteen weg wanneer je meer een kattenvrouwtje bent, want we hebben ook kattenpenningen en zelfs dierenpenningen die voor nog véél meer huisdieren geschikt zijn!

Hondenpenningen in verschillende vormen

Een hondenpenning staat super leuk aan de halsband van jouw hond. Maar voor welke penning moet je nu kiezen? We hebben hondenpenningen in verschillende vormen zoals een hartje en een botje maar ook de standaard hondenpenning in de vorm van een ronde munt vind je in onze collectie. Zo kun je altijd een penning shoppen die geschikt is voor jouw hond!


Heb jij een mega schattige chihuahua? Daar past natuurlijk de hartjes penning bij! Heb je juist een stoere bulldog? De hondenpenning met het botje staat hem super cool! No worries dus, er zit voor elke hond een mooie penning bij! Ook zijn er hondenpenningen in verschillende formaten, dus of je nu een puppy of grote hond hebt, je kan sowieso een hondenpenning shoppen!

Stainless steel hondenpenning

Al onze hondenpenningen zijn gemaakt van stainless steel. Dit is super sterk materiaal en ook nog eens waterproof! Jouw hond kan er dus gewoon mee in de regen lopen en zwemmen, zonder dat de hondenpenning verkleurt! Met een stainless steel hondenpenning weet je zeker dat jij en jouw huisdier super lang heel veel plezier zullen hebben van de penning!

Stainless steel penningen in verschillende kleuren

Onze stainless steel hondenpenningen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Natuurlijk wil je een penning shoppen in de kleur die het beste bij jouw hond past. Of zodat de kleur van jouw sieraden matcht met de penning van jouw furry best friend :) In onze collectie vind je hondenpenning in de volgende kleuren:

  • Gouden hondenpenningen
  • Zilveren hondenpenningen
  • Zwarte hondenpenningen


Stainless steel is van zichzelf al zilver van kleur. Maar om de andere hondenpenningen goud of zwart te krijgen, hebben de gouden en zwarte hondenpenningen een plating. Dit laagje zorgt ervoor dat de penning goud of zwart kleurt. De plating die wij gebruiken voor onze penningen is ontzettend sterk en kan zelfs tegen water! Voor welke kleur je dus kiest, onze hondenpenningen van stainless steel gaan ontzettend lang mee!

Unieke hondenpenningen met gravering

Het leuke van onze hondenpenningen is dat wij deze voor je kunnen graveren in ons eigen atelier! Je kiest helemaal zelf wat wij in de hondenpenning mogen graveren dus jouw penning wordt sowieso uniek! Met veel liefde en vakmanschap zorgen wij er in ons eigen atelier voor dat de hondenpenning perfect gegraveerd wordt. Omdat we alle hondenpenningen altijd zelf graveren in onze studio, hoef je nooit lang te wachten op jouw unieke hondenpenning!


Naast deze accessoires voor honden, kun je natuurlijk ook een uniek sieraad voor jezelf door ons laten graveren! Leuk wanneer je wilt matchen met jouw doggo :) Bekijk hier onze graveerbare armbanden en graveerbare kettingen. Niet zo van de sieraden? We hebben ook sleutelhangers die je kunt laten graveren. We hebben zelfs sleutelhangers die in dezelfde vorm als onze hondenpenningen verkrijgbaar zijn, zoals het rondje en het hartje!

Wat zet je op een hondenpenning

Er zijn verschillende gegevens die je op een hondenpenning kunt zetten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de graveerbare hondenpenningen er super leuk uitzien, het maakt ze ook nog eens heel erg handig! Je kunt namelijk verschillende gegevens in de hondenpenning laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan graveringen zoals:

  • De naam van de hond en de naam van zijn baas(jes)
  • Adres van de baas(jes)
  • Telefoonnummer van de baas(jes)


Super handig wanneer jouw trouwe viervoeter wel eens wegloopt! De vinder weet meteen wat de naam is van jouw hondje en kan contact met de eigenaar opnemen. Wat ook super handig is, is dat je de hondenpenning aan twee kanten kan laten graveren. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van de hond aan de voorkant van de hondenpenning laten graveren en jouw eigen gegevens aan de achterkant van de penning. Super fijn voor wanneer je jouw gegevens liever privé houdt en zo heb je ook nog eens twee hondenpenningen in één! 

Hondenpenning met naam

Bij DRKS kun je een hondenpenning met naam laten maken. Wij graveren de hondenpenningen gratis met de naam van jouw hond. Een hondenpenning met naam is super leuk om aan de halsband van jouw hond te bevestigen. So cute! Wil je naast een naam ook nog jouw contactgegevens laten graveren? Je kunt onze hondenpenningen aan allebei de kanten laten graveren! Laat bijvoorbeeld op de voorkant van de penning de naam van jouw hond graveren en op de achterkant de contactgegevens van de eigenaar! Zo hangen jouw persoonlijke gegevens ook niet meteen in het zicht!

Online hondenpenningen kopen bij DRKS

Een hondenpenning bestel je eenvoudig bij DRKS. In onze webshop vind je alle hondenpenningen. Heb je jouw favoriete hondenpenning gevonden? Vul dan bij de gewenste penning jouw gravering in en kies of je een luxe karabijnsluiting bij jouw hondenpenning wilt ontvangen of niet. Daarna kun je de penning toevoegen aan jouw winkelmandje en doorgaan naar de betaling. Zodra je jouw bestelling hebt afgerond en deze bij ons binnen is gekomen gaan we meteen voor je aan de slag! We zorgen ervoor dat jouw hondenpenning op de door jou gekozen verzendwijze in orde wordt gemaakt. Laat jouw bestelling bezorgen of kom de hondenpenning bij ons afhalen op ons kantoor in Andelst!

Vandaag besteld = morgen in huis

Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 17:30 uur plaatst, ontvang je jouw hondenpenning (met én zonder gravering) de volgende dag al in huis!* Jouw hond kan de volgende dag al shinen met zijn gepersonaliseerde hondenpenning!

Hondenpenningen met gratis doosje

Je ontvangt jouw hondenpenning in een mooi doosje van DRKS. Super handig om de hondenpenning in te bewaren wanneer jouw hond de penning even niet draagt, maar ook heel leuk om een hondenpenning in cadeau te geven! Onze hondenpenningen zijn het perfecte graveerbare cadeau wanneer iemand een puppy krijgt! Als je wil, kunnen we ervoor zorgen dat je het doosje met de hondenpenning in een cadeauverpakking ontvangt!