Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Boekenleggers voor de boekenliefhebber

Ben jij of ken jij een echte boekenwurm? Dan zijn de boekenleggers van DRKS een onmisbare gadget! Je shopt bij DRKS namelijk boekenleggers met verschillende designs, die je ook nog eens kunt laten personaliseren met een eigen gravering. De boekenleggers geven een extra leuke touch aan jouw boek. Met deze mooie en door jouw gepersonaliseerde boekenlegger wordt het nog leuker om verder te lezen in jouw boek!

Wat is een bladwijzer?

Een bladwijzer, leeswijzer of boekenlegger is een hulpmiddel om in een boek een pagina terug te kunnen vinden, bijvoorbeeld wanneer je een boek weglegt om later verder te lezen, of wanneer je een bepaalde pagina wilt onthouden. De boekenlegger wordt tussen de bladzijden in gelegd. Zo weet je steeds op welke pagina je gebleven bent in jouw boek. Geen ezelsoren meer nodig dus! Met de DRKS boekenleggers houd jij jouw boek netjes!

Waarvoor kan ik een bladwijzer gebruiken?

Je kunt een bladwijzer voor veel meer dingen gebruiken dan alleen een boek. Gebruik de bladwijzer bijvoorbeeld ook in jouw favoriete magazine of notitieboek, het kan allemaal! Voor alle leesliefhebbers is dit een echte musthave!

Een gepersonaliseerde boekenlegger

Het unieke aan de boekenleggers van DRKS is dat je de boekenleggers precies zo kan laten graveren zoals jij dat wil. Je kiest dus helemaal zelf wat er op de boekenlegger komt te staan en je kan ook nog kiezen of je één of twee kanten laat graveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een:

  • boekenlegger met naam;
  • boekenlegger met initialen;
  • leeswijzer met datum;
  • of een leeswijzer met leuke quote of tekst.

Een luxe boekenlegger van het beste materiaal

Onze luxe boekenleggers zijn gemaakt van (verguld) stainless steel. Dit is erg sterk materiaal, dat niet kan verkleuren. Ook de gravering zal voor altijd mooi zichtbaar blijven in de luxe boekenleggers van stainless steel. Je zult dus ontzettend lang heel veel plezier hebben van jouw DRKS boekenlegger!

Een boekenlegger cadeau geven

Is jouw vader, moeder, opa, oma of één van jouw loved ones binnenkort jarig? Of wil je iemand gewoon zomaar verrassen? Dan is een luxe boekenlegger het perfecte idee! Een super leuk cadeau voor papa, cadeau voor mama maar ook zeker als opa & oma cadeau! Doordat je de boekenleggers ook kan laten personaliseren heb je niet alleen een praktisch cadeautje, maar ook een cadeau met een persoonlijke touch. Hoe leuk is dat?!

Laat bijvoorbeeld de naam of initialen van degene die jij wil verrassen op de boekenlegger graveren of ga voor een speciale datum of een leuke boeken-gerelateerde quote. Hoe dan ook gaat jouw loved one ontzettend blij zijn met zijn of haar eigen boekenlegger. Geef je een boek cadeau en wil je jouw cadeau compleet maken? Shop er dan meteen een mooie boekenlegger bij waarmee je een speciaal cadeau helemaal af maakt! Onze boekenleggers zijn het perfecte persoonlijke cadeau voor een boekenwurm in jouw leven!

Bestel een boekenlegger gemakkelijk online bij DRKS

Het online bestellen van jouw boekenlegger is super makkelijk! Het enige wat jij hoeft te doen is de boekenlegger die jij wil toe te voegen aan jouw winkelmandje, jouw gegevens en betaalvoorkeuren door te geven en je bestelling af te ronden. That’s it! Wanneer jouw bestelling is afgerekend komt die bij ons binnen en gaan we in ons warehouse meteen aan de slag zodat je jouw leuke boekenleggers zo snel mogelijk in huis hebt! We zorgen ervoor dat je de boekenlegger in een mooi doosje van DRKS ontvangt. Super handig om jouw boekenlegger veilig in te bewaren maar ook om de boekenlegger in cadeau te geven!

Vandaag besteld = morgen in huis!*

Wanneer je op werkdagen vóór 17:30 uur bestelt, ontvang je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Hoe top is dat?! En dat geldt voor alle sieraden! Maar ook voor alle graveerbare sieraden en gepersonaliseerde goodies, dus ook zeker de graveerbare boekenleggers. Voor een last minute cadeautje ben je dus ook aan het juiste adres bij DRKS!