Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Gedenksieraden

Ontwerp je eigen gedenksieraad

Wat is er mooier dan een stukje van jouw loved ones voor altijd bij je te dragen in de vorm van een sieraad? Naast onze ruime collectie aan trouwsieraden en gadgets, shop je bij DRKS de mooiste gedenksieraden. Denk hierbij aan de mooiste sieraden met vingerafdruk, birthstone sieraden of een graveerbare armband. Wij personaliseren ze speciaal voor jou met heel veel liefde in ons eigen atelier!

Gedenksieraad met vingerafdruk

Een gedenksieraad kun je zo bijzonder maken als je zelf wilt. Heb jij iemand die je moet missen? Draag diegene dan altijd bij je met een gedenksieraad met vingerafdruk. Een vingerafdruk is natuurlijk ontzettend bijzonder om te vereeuwigen in één van onze sieraden. Onze collectie vingerafdruk sieraden is inmiddels flink uitgebreid, waardoor je ook de keuze hebt in vingerafdruk sieraden voor mannen. Dit kan ook op een populaire heren armband of heren ketting


Het bestellen van jouw sieraad met vingerafdruk is heel simpel. Je kunt namelijk een afbeelding uploaden bij het bestellen van jouw sieraad, let er hier wel op dat hij van goede kwaliteit is. Hoe je precies een vingerafdruk maakt staat voor je uitgelegd in de productbeschrijving. Heb je jouw gedenksieraad met vingerafdruk op een werkdag voor 17:30 besteld dan heb je ook dit sieraad de volgende dag al in huis!

Gedenksieraden van stainless steel 

Net zoals de rest van onze sieraden zijn ook onze gedenksieraden gemaakt van stainless steel. Dit materiaal is van topkwaliteit en waterproof en kan dus niet verkleuren! Dit is natuurlijk erg belangrijk voor een gedenksieraad, omdat je deze het liefst nooit meer afdoet. Daarnaast zijn alle sieraden nikkelvrij dus kun je ze gerust dragen wanneer je normaal gesproken last hebt van allergieën. 

Zilveren en gouden gedenksieraden

Draag jij jouw sieraden altijd in het zilver en wil je graag een gedenksieraad shoppen dat past bij de rest van jouw sieraden look? Of ga je juist voor goud? Bij DRKS zorgen we dat er voor ieder wat wils is! Al onze gedenksieraden zijn er dus ook in twee verschillende kleuren: goud en zilver. De gouden sieraden bevatten een gouden plating laag wat ervoor zorgt dat ze mooi goud blijven en doordat stainless steel al zilver is blijft deze ook altijd shinen! Zo zijn we ervan verzekerd dat iedereen een herinneringsieraad bij ons kan kopen van de beste kwaliteit!

Sieraden met betekenis

Naast een ruim assortiment aan gedenksieraden zijn er ook sieraden waar je zelf een bijzondere betekenis aan kunt geven. Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen bij DRKS kun je in elke vorm een sieraad verkrijgen met een persoonlijke betekenis. Wat extra bijzonder is, is dat je in het sieradendoosje gratis een persoonlijke tekst in het doosje kunt laten printen. Zo maak je het sieraad nog betekenisvoller! 

Geboortesteen sieraden

De birthstone sieraden zijn erg populair en helemaal te personaliseren naar jouw wens. Niet alleen kun je jouw geboortesteentje kiezen, ook kun je een geboortesteen ketting en armband laten personaliseren met een eigen gravering. Super leuk om dit cadeau te geven aan één van jouw loved ones! 

Sieraden met handschrift of tekening

We LOVE sieraden met een mooie betekenis! Om jouw sieraad een speciale betekenis te geven kun je hem ook laten graveren met een handschrift of tekening. Het is natuurlijk extra bijzonder wanneer je het handschrift van een dierbare die jij moet missen kan laten vereeuwigen op een mooi sieraad.

Gedenksieraad als cadeau

Ken jij iemand die onlangs een dierbare heeft verloren en wil je deze persoon een hart onder de riem steken? Een sieraad met emotionele betekenis zegt dan vaak meer dan duizend woorden. Laat het sieraad bijvoorbeeld graveren met de naam of initialen van deze dierbare en geef het sieraad cadeau. Op deze manier kan hij of zij deze dierbare voor altijd bij zich dragen. 

Altijd in een luxe sieradendoosje

Jouw gedenksieraad ontvang je altijd in een luxe sieradendoosje van DRKS. Om het cadeau nog extra speciaal te maken kun je ook gratis een persoonlijke tekst in het doosje laten drukken. Wil je jouw cadeautje rechtstreeks naar jouw loved ones versturen? We love that! Laat ons dan even weten of we het cadeautje voor je kunnen inpakken en naar welk adres het verzonden kan worden, dan regelen wij daarna de rest.