Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Ontwerp jouw gedenksieraden

Bij DRKS ontwerp je zelf de allermooiste gedenksieraden. We hebben verschillende sieraden in onze collectie die je kunt voorzien van een personal touch, door er gratis een gravering in te laten vereeuwigen. Met deze personal touch geef je jouw gedenksieraad zelf een eigen betekenis. Hoe bijzonder is dat? Heb je een dierbare verloren en wil je een prachtig sieraad ontwerpen ter nagedachtenis aan diegene? Laat dan bijvoorbeeld de naam of initialen van deze dierbare in één van de gedenksieraden graveren. Deze prachtige sieraden zorgen voor een tastbare herinnering voor altijd! Ook kun je met het gedenksieraad dat je zelf hebt laten ontwerpen, de dierbare die je moet missen altijd met je mee dragen. Met veel liefde en vakmanschap vereeuwigen wij jouw ontwerp in één van onze gedenksieraden. Omdat je deze gravering helemaal zelf kunt kiezen, ontvang je dus altijd een uniek herinneringssieraad! Natuurlijk zijn onze gedenksieraden ook heel erg geschikt als cadeautje voor iemand die je heel veel sterkte wil toe wensen. Het graveren en personaliseren van jouw gedenksieraden vindt plaats in ons eigen atelier in Nederland. We hebben verschillende sieraden in onze collectie, zoals een:
Natuurlijk shop je zowel gedenksieraden voor mannen als gedenksieraden voor vrouwen bij DRKS. Verder zijn onze gedenksieraden altijd nikkelvrij en verkrijgbaar in de kleuren zilver en ook in het goud. Er zit dus altijd wel een gedenksieraad tussen dat helemaal bij jou of bij degene waarvoor je een cadeautje shopt, past. Ontwerp nu jouw gouden of zilveren gedenksieraad voor hem of haar bij DRKS! Voor welk sieraad ga jij?

Gedenksieraden zilver

Draag jij jouw sieraden altijd in het zilver en wil je graag een gedenksieraad shoppen dat past bij de rest van jouw sieraden look? Bij DRKS ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een mooi zilver herinneringssieraad. De gedenksieraden in zilver zijn gemaakt van stainless steel. Super fijn, want dit materiaal is ontzettend sterk en de sieraden kunnen niet verkleuren. Jouw zilveren gedenksieraad blijft dus altijd mooi zilver en zal voor altijd een tastbare herinnering aan jouw dierbare zijn! 

Gouden gedenksieraden

Naast zilveren gedenksieraden hebben we natuurlijk ook genoeg gouden gedenksieraden. Wanneer je altijd gouden sieraden draagt en gedenksieraden wilt shoppen, zit je bij DRKS dus zeker goed. Maar ook wanneer je juist een gedenksieraad cadeau wilt geven aan iemand die helemaal weg is van gouden sieraden, ga je bij DRKS zeker het perfecte gouden gedenksieraad vinden. 

Herinneringssieraad van DRKS 

Heb jij onlangs een dierbare verloren en wil je voor altijd een tastbare herinnering aan deze persoon houden? Laat bij DRKS dan jouw eigen herinneringssieraad ontwerpen. Deze sieraden worden geheel naar wens gegraveerd. Laat bijvoorbeeld de naam, initialen of geboortedatum van deze dierbare graveren in een gedenksieraden ring, gedenksieraden armband, gedenksieraden ketting of gedenksieraden oorbellen en je geeft deze sieraden zelf een bijzondere betekenis. We hebben zowel gedenksieraden dames als gedenksieraden heren in onze collectie. De geliefde die jij moet missen, draag je voor altijd met je mee met een herinneringssieraad van DRKS! 

Gedenksieraden ring

Wil jij een subtiel detail van een dierbare vereeuwigen in een sieraad? Ga dan voor onze gedenksieraden ring. In deze ringen is precies genoeg plek om letters of initialen te laten graveren. Jouw gedenksieraden ring zorgt voor een tastbare herinnering van een dierbare!

Gedenksieraden armband

Maak jouw herinnering aan een geliefd persoon tastbaar door een persoonlijk detail van diegene in een armband te laten graveren! Ga bijvoorbeeld voor een graveerbare armband met naam, letter, datum of quote zodat je altijd aan jouw dierbare wordt herinnerd wanneer je naar de armband kijkt. Ook draag je met een gedenksieraden armband diegene altijd met jou mee om jouw pos, hoe mooi is dat? 

Gedenksieraden ketting

Heb jij onlangs een dierbaar persoon zoals jouw oma, opa, vader, moeder of kind verloren en wil je deze loved one altijd dichtbij je hart blijven dragen? Natuurlijk zit jouw dierbare altijd in jouw hart, maar met een gedenksieraden ketting kun je diegene letterlijk altijd dichtbij jouw hart dragen. Laat de voorletter, initialen, naam, geboortedatum of een typerende quote van deze persoon graveren in een gedenksieraden ketting en deze graveerbare ketting zorgt voor een tastbare herinnering die je dichtbij jouw hart kunt dragen! 

Gedenksieraden oorbellen 

Bij DRKS shop je verschillende gedenksieraden oorbellen. Deze oorbellen kun je zelf laten graveren zodat je een persoonlijk detail van één van jouw loved ones kunt vereeuwigen in de gedenksieraden oorbellen. Hoe mooi is het om een paar oorbellen te hebben nagedachtenis aan een dierbare? Natuurlijk zijn onze gedenksieraden oorbellen ook een super mooi cadeau voor iemand die je veel sterkte wilt wensen. Vergeet niet gratis een persoonlijke tekst te laten printen in het sieradendoosje van de oorbellen om jouw cadeau extra persoonlijk te maken! Als je wil, pakken we de luxe sieradendoosjes met daarin de gedenksieraden die jij shopt ook nog met liefde voor je in!