Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Ringendoosjes

Trouwringen doosje kopen

Trouwringen doosje kopen? Dat doe je natuurlijk bij DRKS! Bij DRKS shop je al jouw bruidssieraden, bruids accessoires voor de bruid & voor de bruidegom én alle andere leuke goodies voor jullie grote dag. Een trouwringen doosje is één van de items die absoluut onmisbaar is op jullie grote dag. In dit luxe ringen doosje worden de trouwringen bewaard. Deze ringen wil je natuurlijk niet kwijtraken op de grote dag en daarom is dit doosje een must voor het bruidspaar! Verder zorgt het natuurlijk voor een extra mooi fotomomentje wanneer de ringendrager een mooi trouwringen doosje vast kan houden. We hebben verschillende trouwringen doosjes in onze collectie dus er zit zeker een exemplaar tussen die perfect past bij de smaak van jou en jouw partner! De trouwringen doosjes komen in verschillende vormen, en bij elke vorm doosje voor trouwringen hoort een ander design wat wij op jouw ringendoosje graveren! 

Ringen doosje bruiloft

Een prachtig ringen doosje mag niet ontbreken op jouw bruiloft! Met een bruiloft ringen doosje wordt het moment waarop de ringen omgedaan worden niet alleen een mooi en intiem moment, maar je maakt het ook nog eens extra persoonlijk! Jouw ringendoosje kun je namelijk helemaal naar eigen wens laten personaliseren! De trouwringen doosjes zijn in allerlei verschillende vormen verkrijgbaar, en bij elke vorm van ringendoosje hoort een ander graveerbaar design. Elk design kun jij zelf laten personaliseren met de namen van jou en jouw toekomstige echtgenoot! Laat bijvoorbeeld jullie voornamen graveren op jullie trouwringen doosje, of de achternaam die jullie binnenkort gaan delen! Met een ringendoosje van DRKS wordt jouw bruiloft nog beter, en worden de foto’s van de ringen ook nog leuker!

Ringen doosje graveren

De ringendoosjes van DRKS personaliseren wij helemaal zelf, speciaal voor jou! In ons eigen atelier in Nederland graveren wij de ringendoosjes naar jouw wensen. Het enige wat jij hoeft te doen is bij het bestellen van jouw ringendoosje invullen welke namen en datum jij graag op het doosje wil hebben, en wij gaan direct aan de slag! Elk ringendoosje heeft een andere vorm, en bij elke vorm hoort een ander design voor het ringendoosje. We hebben leuke doosjes waar je jullie trouwdatum op kunt laten graveren samen met jullie voornamen, maar we hebben ook ringendoosjes waar jij jullie achternaam op kunt laten graveren, samen met de quote “Mr. & Mrs.”, hoe leuk is dat?! Met de gravering wordt jullie trouwringen doosje extra persoonlijk. De trouwringen doosjes zijn de perfecte manier om jullie trouwringen te bewaren, maar de gravering zorgt ervoor dat het moment extra persoonlijk wordt! Ben je juist op zoek naar ringen om te bewaren in jouw gegraveerde ringendoosje? Bekijk dan snel onze collectie ringen (waaronder ook graveerbare ringen!) voor in jouw ringendoosje. 

Trouwringen doosje met trouwdatum

Het moment waarop de ringen omgedaan worden, kun jij extra speciaal maken met een trouwringen doosje van DRKS. Deze doosjes hebben allemaal een eigen design die wij op het doosje graveren, en deze gravering kun jij zelf invullen, onder andere met jullie trouwdatum! De gravering op de ringendoosjes maakt het moment extra speciaal en persoonlijk, en de toevoeging van de trouwdatum maakt het ringendoosje helemaal af. Ook na de bruiloft is jullie ringendoosje met trouwdatum nog steeds een leuke herinnering aan jullie speciale dag! 

Trouwringen doosje voor bruidspaar

De trouwringen doosjes voor bruidsparen zijn echt prachtig, en zijn het perfecte persoonlijke item om jullie ceremonie helemaal af te maken! Het is namelijk prachtig om jullie trouwringen te bewaren in een ringendoosje met een persoonlijke gravering. Wij hebben speciale trouwringen doosjes voor het bruidspaar met een super mooi design. Op deze doosjes staat in een prachtig lettertype de quote “Mr. & Mrs.”. Hierbij kun jij jullie achternaam laten graveren om jullie ringendoosje persoonlijk te maken. Je kunt het trouwringen doosje zelf nog extra persoonlijk maken door bij dit design ook nog jullie trouwdatum toe te voegen. Jullie trouwringen doosje is op deze manier extra persoonlijk, en maakt jullie ceremonie extra speciaal!

Ring doosje als bruiloft cadeau

Een ringendoosje is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld een bruidspaar! Ken jij twee mensen die binnenkort gaat trouwen en ben je nog op zoek naar een bruiloft cadeautje? Dan zit je hier helemaal goed! Een gepersonaliseerd ringendoosje waar het bruidspaar hun trouwringen in kan bewaren is een van de leukste persoonlijke cadeaus die je kunt geven! Kies een van de designs die jij het beste bij het bruidspaar vindt passen, vul de gravering in die je graag wil hebben, en wij gaan direct aan de slag in ons atelier om dit super leuke en persoonlijke cadeautje voor het bruidspaar te personaliseren! Wat ook nog eens heel leuk is, is dat je dit trouwringen doosje ook door ons kunt laten inpakken in een mooie cadeauverpakking. Zo weet je zeker dat jouw cadeautje helemaal compleet is! Shop hier snel jouw ringendoosje als bruiloft cadeau voor het bruidspaar!