Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Kofferlabels

Shop jouw kofferlabel voor op reis!

Je gaat op reis en dan kan een kofferlabel zeker niet ontbreken! Iedereen kent het moment wel bij de bagageband en het wachten tot je jouw koffer eindelijk ziet. Niets is fijner dan hem dan zo snel mogelijk te herkennen en een opvallende kofferlabel helpt daar zeker bij! We geven bij DRKS graag een eigen touch aan onze producten en daarom kun je onze kofferlabels laten personaliseren. Hoe leuk is dat? Ze zijn extra leuk om cadeau te geven en de tekst die wij voor jou graveren, bepaal jij helemaal zelf. Ook hebben we aantal varianten van kofferlabels die perfect zijn voor een (aanstaand) bruidspaar. Hoe origineel om een gepersonaliseerde kofferlabel cadeau te geven?

Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, zilver en rose goud dus er zit voor iedereen een kleur tussen die zeker in de smaak gaat vallen! Uiteraard is het design van onze kofferlabels stijlvol en uniek zoals je van ons gewend bent. Aan de kofferlabels zit een fijne draaisluiting waardoor je hem heel gemakkelijk aan jouw bagage of koffer kunt bevestigen. De sluiting is heel stevig dus jouw kofferlabels zul je niet snel kwijtraken en dat is natuurlijk wel zo fijn! Het Maak jezelf of iemand anders blij met één van de trendy kofferlabels van DRKS! 

Wat zet je op jouw bagagelabel voor aan je koffer?

Naast dat jouw bagagelabel voor aan je koffer of bagage zorgt voor herkenbaarheid, moet hij natuurlijk voorzien zijn van alle essentiële informatie. Op jouw bagagelabel is het belangrijk om jouw naam, adresgegevens, telefoonnummer en eventueel e-mailadres te vermelden. Mocht jouw koffer of bagage dan kwijtraken, kunnen ze jou altijd bereiken door middel van de informatie op jouw bagagelabel. Wat de meesten mensen vaak doen, is voor de heenvlucht het adres van het hotel en/of verblijf vermelden zodat de koffer eventueel ook op het juiste adres gebracht kan worden. Op de terugvlucht kun je dan natuurlijk gewoon je eigen adresgegevens vermelden op jouw bagagelabel. You never know, maar we hopen natuurlijk altijd dat alles gewoon in één keer goed gaat! Aan jouw bagagelabel kan het in ieder geval niet liggen!

Reislabel personaliseren

We zouden DRKS niet zijn als we niet een eigen touch zouden geven aan onze reislabels! We hebben namelijk super leuke reislabels met quotes die perfect zijn voor een aanstaand bruidspaar of pas getrouwd stel. Bijvoorbeeld de Mr. en Mrs. versie. Super leuk en passend wanneer je net getrouwd bent, maar natuurlijk ook gewoon voor als je al jaren getrouwd bent! We hebben nog veel meer accessoires voor de bruid en voor de bruidegom.

Ook staan er verschillende kleuren online welke je kunt laten graveren door ons met een tekst van jouw eigen keuze! Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver en rose goud. Er is ruimte voor 100 tekens op alle reislabels dus plek genoeg voor een originele en zelf verzonnen tekst! Zeker wanneer je graag wilt dat jouw reislabel extra opvalt is het leuk om bijvoorbeeld iets leuks te doen met jouw eigen naam of gegevens. Het kan maar niet duidelijk genoeg zijn dat het jouw bagage is toch?! Verzin een leuke quote of tekst met jouw naam en laat deze door ons graveren. Het graveren van al onze producten doen wij speciaal voor jou in ons eigen atelier. Hier zijn we super trots op en dit doen wij met heel veel liefde en plezier. We willen graag dat je een uniek product ontvangt en dat gaat met een reislabel dat gepersonaliseerd is zeker wel lukken!

Luggage tag cadeau geven

Een gepersonaliseerde luggage tag is natuurlijk een super leuk en origineel cadeautje! Neem hem overal mee op reis zodat jouw koffer en andere bagage altijd meteen herkenbaar is! Zeker voor een aanstaand bruidspaar zijn de Mr. & Mrs. variant van de kofferlabels natuurlijk perfect! Staat er een (huwelijks)reis op de planning na de bruiloft? Yes! Dan kunnen de luggage tags meteen mee op vakantie. Super leuk toch?!

Uiteraard zijn de graveerbare luggage tags ook heel leuk om cadeau te geven. Je kunt ze door ons laten graveren met een tekst die jij zelf bedacht hebt. Een felicitatie, gelukwens of misschien een grappige tekst, quote of herinnering met het bruidspaar is ook heel origineel en leuk om cadeau te geven! Vergeet ook zeker de verjaardagen en de feestdagen zoals kerst niet. Jouw cadeautje gaat sowieso in de smaak vallen, want zo’n uniek en persoonlijk cadeautje heb jij waarschijnlijk nog nooit gegeven. Bijna iedereen heeft wel kofferlabels nodig dus het is extra leuk om ze dan te personaliseren zodat je een leuk cadeautje hebt.

Natuurlijk kun jij onze kofferlabels ook fijn shoppen voor jezelf, want hier wordt iedereen toch blij van? Jouw koffer ben je in ieder geval nooit meer kwijt wanneer er één van de kofferlabels van DRKS aan hangt! Heb jij vragen over één van onze kofferlabels, de gravering of één van onze andere accessoires? Neem zeker contact met ons op, we helpen je heel graag! Op onze bedankjes en cadeaus pagina vind je nog veel meer leuke cadeautjes zoals bijvoorbeeld verschillende sleutelhangers met naam dus neem daar ook zeker even een kijkje!