Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Where we met

Where we met sieraad

Weet je nog waar jij en jouw grote liefde elkaar voor het eerst ontmoet hebben? Deze bijzondere plaats laat je nu graveren in een ketting, armband of sleutelhanger! Net zoals bij de populaire ‘where we met posters’ kun je bij DRKS op een sieraad een hele speciale plek laten graveren! Bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben, waar jullie eerste date was, of waar hij op zijn knieën ging. Het kan allemaal! Deze speciale gravering is mogelijk voor zowel dames als heren kettingen en voor dames en mannen armbanden, dus je hebt altijd een uniek cadeau voor jouw lover!

Sieraad met coördinaten

Een sieraad met coördinaten is one of a kind en daarom super leuk voor jezelf, of voor jouw lover! Wanneer je een where we met sieraad shopt vul je in wat ‘jullie’ plek is en vervolgens verschijnt deze plaats met een hartje op de kaart. Je kunt de plek zelf nog wat verder in of uitzoomen. Zo kun je zelf kiezen welk gedeelte van de kaart we precies gaan graveren!

Of je nu een coördinaten ketting, een armbandje met coördinaten, of een coördinaten armband man shopt, de speciale where we met gravering kan op al deze sieraden gegraveerd worden! Super leuk, want zo kun je allebei een sieraad dragen met een speciale plek en deze plek voor altijd vastleggen en bij je dragen! Zo ben je altijd samen verbonden!

Liefdes armbanden

Ben je op zoek naar liefdes armbanden? Dan is de where we met armband precies wat je zoekt! Deze armband is het allerleukste en meest romantische cadeau voor jouw lover. Laat jullie speciale plaats op de armband graveren. In het midden van deze plaats komt een hartje, die natuurlijk staat voor jullie liefde!

Liefdes kettingen

Meer fan van liefdes kettingen? Dan is de where we met ketting perfect voor jou! Verras jouw lover met valentijnsdag, een verjaardag of jullie jubileum met dit mooie sieraad, succes gegarandeerd! 

Liever iets subtieler? Jullie speciale plaats kun je ook op een sleutelhanger laten graveren. Hiermee draag je nog steeds een speciale plaats bij je, maar dan op een subtiele manier. Welke speciale plek laat jij graveren? Ga bijvoorbeeld voor:

  • ontmoetingsplek
  • eerste date
  • trouwlocatie

Maar je kan natuurlijk ook gewoon een hele andere plaats laten graveren, zoals jullie eerste huis samen, of de plek waar jullie kind(eren) geboren zijn! Graveerbare sieraden zijn altijd een geschikt cadeau waarmee jij jouw lover kan verrassen!

Cadeau eerste date

Een where we met sieraad is niet alleen een heel leuk, maar ook origineel, uniek en persoonlijk cadeau! Het perfecte cadeau waarop bijvoorbeeld de plek van jullie eerste date gegraveerd kan worden. Hoe leuk is het om door middel van een sieraad telkens weer herinnerd te worden aan jullie eerste date?! Wij weten zeker dat zo’n speciaal sieraad super goed ontvangen wordt!

Valentijn cadeau

De where we met ketting, armband of sleutelhanger is natuurlijk extra romantisch wanneer je deze cadeau geeft met Valentijn! Wanneer je een where we met sieraad besteld, ontvang je deze in een mooi sieradendoosje, de perfecte verpakking voor jouw Valentijn cadeau! In het sieradendoosje kun je ook gratis een persoonlijke tekst laten printen. Zo maak je het geven van jouw Valentijn cadeau extra speciaal én romantisch! Als je wil pakken we jouw cadeau ook nog eens voor in!

Valentijn cadeau voor hem

Wij graveren jullie speciale plek ook in een heren ketting en heren armband, daarom zijn de where we met sieraden het perfecte cadeau voor hem! Verras jouw lover met een ketting, armband of sleutelhanger met ‘jullie’ plek en je hebt het allerleukste Valentijn cadeau voor hem!