Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Voor Bruidegom

Accessoires voor de bruidegom kopen

De mooiste accessoires voor de bruidegom koop je bij DRKS! DRKS heeft een aantal super leuke accessoires die voor een toekomstige bruidegom onmisbaar zijn. Zo zijn er accessoires die zijn bruidslook helemaal compleet zullen maken maar ook functionele accessoires die hij super goed kan gebruiken wanneer hij gaat trouwen. Daarnaast shop je verschillende accessoires die je gratis kunt personaliseren door ze te voorzien van een gravering. Onze accessoires zijn een ware musthave voor de bruidegom. Koop dus snel één van de accessoires voor de bruidegom en maak zijn trouwdag compleet!

Cadeau voor de bruidegom

Alle accessoires voor de bruidegom zijn ook heel geschikt om hem cadeau te geven. Hoe leuk is het om als toekomstige bruid jouw aanstaande man vlak voor de bruiloft te verrassen met een mooi accessoire! Gaat jouw broer, vriend, zoon, vader of een andere bijzondere man in jouw leven trouwen? Ook dan zijn de accessoires van DRKS perfect om aan hem cadeau te geven! Ook nog op zoek naar een passend cadeautje voor de bruid? DRKS heeft verschillende accessoires voor de bruid in haar collectie die super leuk zijn om haar cadeau te doen. Vergeet ook onze bruidssieraden niet, prachtig om cadeau te doen natuurlijk!

Cadeauset bruidegom

Op zoek naar een wat groter cadeau voor de bruidegom? Verras hem dan met een van de DRKS cadeausets. Perfect wanneer de bruidegom waarvoor jij een cadeautje zoekt, wel meer dan één cadeau verdient! De cadeausets bestaan namelijk uit meerdere stijlvolle items van DRKS. Deze sets zijn met heel veel zorg door ons samengesteld. Met welke cadeauset ga jij de toekomstige bruidegom verrassen? 

Geef een mannen armband cadeau 

De DRKS for MEN collectie bevat een aantal mannen armbanden die super leuk zijn om aan hem cadeau te geven wanneer hij gaat trouwen. Ga voor een graveerbare armband en vereeuwig zijn grote dag door een speciale tekst te laten graveren in een van de heren armbanden. De heren armbanden zijn heel stijlvol, maar wanneer jij ze voorziet van een eigen gravering ook nog eens heel erg uniek en persoonlijk! Extra leuk: shop er een heren ketting bij!

Persoonlijke cadeaus met gratis gravering

Bijzondere momenten vragen om speciale cadeaus. En hoe speciaal is het om de bruidegom een accessoire te geven waarin je een door jou gekozen tekst in hebt laten graveren? DRKS heeft verschillende accessoires in haar collectie die je door ons kunt laten graveren. Zo zijn er graveerbare manchetknopen en een graveerbare dasspeld verkrijgbaar, waarin wij een door jouw gekozen tekst graveren. Deze kleine items met persoonlijke details kunnen zijn trouwoutfit heel bijzonder maken. Ook een graveerbare pen waarin jullie achternaam, trouwdatum of andere bijzondere tekst in gegraveerd staat is een super mooi cadeau. Hiermee wordt het ondertekenen van de trouwakte extra speciaal. Ook het aansnijden van jullie bruidstaart wordt extra geweldig wanneer je de eerste hap van de taart kunt nemen van een gebaksvorkje met persoonlijke gravering! Of neem eens een kijkje tussen onze ruime collectie met sleutelhangers en sleutelhangers met naam.

Hoe kan ik mijn cadeau bruidegom laten graveren?

Het graveren van jouw items doen wij met heel veel liefde en vakmanschap in ons eigen atelier. Daarnaast is deze service ook altijd gratis! Geef tijdens het bestellen van jouw graveerbare cadeau aan welke tekst je gegraveerd wilt hebben en wij gaan meteen voor jou aan het werk. We snappen heel goed dat jij niet kunt wachten om jouw graveerbare cadeau te geven aan de bruidegom. Daarom zorgen we ervoor dat je jouw cadeau super snel in huis hebt! Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 17:30 en wij zullen jouw graveerbare cadeau dezelfde dag nog versturen. Dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Ook last-minute cadeautjes voor de bruidegom shop je dus bij DRKS!

Inpakken van jouw cadeaus 

Behalve het gratis personaliseren van jouw graveerbare items biedt DRKS nog een hele fijne service aan, namelijk het inpakken van jouw cadeau! Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je aangeven dat je het cadeautje graag ingepakt wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau wordt voorzien van een luxe cadeauverpakking. Als je wilt, bestel je dus bij DRKS een cadeau voor de bruidegom dat meteen klaar is om te geven, hoe fijn is dat?! Wil je het cadeau dat je hebt besteld voor de bruidegom eerst zelf bekijken voordat het wordt ingepakt? Geef dan bij jouw bestelling aan dat je het cadeaupapier los meegestuurd wilt hebben. Hiermee kun je jouw cadeautje voor de bruidegom zelf inpakken! Jouw bruiloft cadeaus meteen compleet shoppen? Dat kan! Bij DRKS shop je ook cadeaus voor de bruid, bruidsmeisjes, ceremoniemeester of een getuigen vragen cadeau!