Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

How It's made

Hoe het begon

Founder Miriam is in 2013 gestopt met werken als advocaat om -finally- fulltime te gaan ontwerpen voor DRKS. Ze begon in haar eentje met het maken van sieraden, allemaal met de hand en gemaakt van de meest delicate materialen zoals zoetwater parels, Preciosa kristallen, facet geslepen glas, silver lined glaskraaltjes en vilt. Niet veel later kwam ook haar man Filip haar ondersteunen en inmiddels worden onze twee founders omringt door een enthousiast team van meer dan 25 medewerkers. In de tussentijd zijn we ook uitgegroeid tot een (bruids)sieradenmerk met een eigen atelier, waar het grootste gedeelte van onze collectie vandaag de dag gemaakt wordt!


Het DRKS atelier

Het DRKS atelier is te vinden vlakbij ons kantoor in Nederland. In dit atelier worden jouw sieraden en accessoires met veel liefde en vakmanschap ontworpen en uiteindelijk geproduceerd. De items worden nog steeds met de hand gemaakt, waardoor je verzekerd bent van een uniek product!

Daarnaast personaliseren en graveren we jouw sieraden en accessoires ook altijd zelf in onze eigen studio. Onze collega’s zijn hier vakkundig voor opgeleid, zodat jij een item ontvangt dat perfect gegraveerd is en helemaal voldoet aan jouw wensen! Laat je de sieradendoosjes van jouw sieraden personaliseren met een persoonlijke tekst? Ook dit gebeurt in ons eigen atelier. Extra fijn: het personaliseren van jouw items én sieradendoosjes is bij DRKS altijd GRATIS! Wanneer je op zoek bent naar een origineel en gepersonaliseerd cadeau voor één van jouw loved ones (of jezelf!) ben je bij ons aan het juiste adres!

Omdat dus het grootste gedeelte van de DRKS collectie in ons eigen atelier in Nederland wordt geproduceerd, kunnen wij producten van de hoogst mogelijke kwaliteit én een persoonlijke service leveren. We kunnen er hierdoor ook voor zorgen dat jij jouw bestelling, zelfs met gepersonaliseerde items, de volgende dag al in huis hebt!*

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons atelier? Volg ons dan op Instagram @drksonline want we geven je in onze Instagram stories graag een kijkje achter de schermen. We zijn er stiekem best wel trots op dat wij een sieradenwebshop zijn met een eigen atelier en dit delen we graag met jou!


Lots of Love,
DRKS