Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Kattenpenningen

Kattenpenning kopen bij DRKS

Ben je op zoek naar een kattenpenning? Zoek dan niet verder! Voor een kattenpenning ben je bij DRKS namelijk aan het juist adres. We hebben allerlei verschillende kattenpenningen. Zo is er bijvoorbeeld een penning met een ronde hanger en een penning met een hartje. Alle kattenpenningen zijn verkrijgbaar in zilver, goud en zwart, dus er is voor ieder wat wils! Wij graveren de kattenpenning gratis met jouw tekst naar keuze. Dit doen we met veel liefde en vakmanschap, zodat we de allerbeste kwaliteit kattenpenning kunnen garanderen. Bovendien graveren wij de kattenpenning in ons eigen atelier in Nederland, waardoor je de penning voor jouw kat super snel in huis hebt! Draagt jouw kat een halsbandje? Hoe is leuk is het dan om hier een kattenpenning met de naam van jouw kat aan te bevestigen! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld jouw adresgegevens en telefoonnummer te laten graveren op de kattenpenning. Zo is de kattenpenning niet alleen heel leuk, maar ook nog eens erg handig! Heb jij een kat en ben je nog op zoek naar een kattenpenning? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete kattenpenning vandaag nog! 

RVS kattenpenning

Een RVS kattenpenning is wat ons betreft een musthave voor elke kat! Het materiaal van al onze kattenpenningen is RVS. Dit is een erg sterk materiaal, waardoor een RVS kattenpenning heel lang mee gaat. Bovendien is een RVS kattenpenning ook helemaal waterproof. Een RVS kattenpenning verkleurt niet bij aanraking met water en is dus ook in de regen helemaal veilig. Zelfs wanneer jouw kat veel tijd buiten in de regen doorbrengt, zal de RVS kattenpenning zijn kleur behouden. Een RVS kattenpenning is niet alleen van goede kwaliteit, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit. Zeg nou zelf, hoe leuk is het als jouw kat zijn eigen gepersonaliseerde accessoire heeft? Wil je een penning voor jouw kat kopen, ga dan voor een RVS kattenpenning van DRKS, daar krijg je geen spijt van!

Kattenpenning graveren met tekst

De kattenpenning graveren wij gratis met jouw tekst naar keuze! Dit doen we in ons eigen atelier in Nederland, waardoor we de penning voor jouw kat super snel kunnen leveren. De kattenpenning graveren wij bovendien met veel liefde en vakmanschap, zodat we de allerbeste kwaliteit en een super mooi resultaat kunnen garanderen. Alle kattenpenningen zijn vrij graveerbaar, wat betekent dat je helemaal zelf kunt bepalen wat je op de penning voor jouw kat laat graveren! Met welke tekst laat jij de kattenpenning graveren? Ga bijvoorbeeld voor de naam van jouw kat, of laat de kattenpenning graveren met jouw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht je jouw kat dan een keer kwijt zijn, dan kan hij aan de hand van de penning veel makkelijker worden opgespoord en veilig worden teruggebracht naar zijn rechtmatige eigenaar. Wil je de kattenpenning graveren met een andere leuke tekst? Dan kan dat natuurlijk ook! Laat ons weten wat je op de kattenpenning wilt laten graveren en wij gaan meteen voor je aan de slag. Laat je bij DRKS een kattenpenning graveren, dan dan heb je hem de volgende dag al in huis!*

Kattenpenning met naam

Bij DRKS kun je een kattenpenning met naam laten maken. Een kattenpenning met naam is een super leuk accessoire voor jouw kat. Bevestig de kattenpenning met naam aan het halsbandje van jouw kat en voilà, jouw kat heeft zijn eigen gepersonaliseerde accessoire dat speciaal voor hem is gemaakt. Hoe leuk is dat?! De kattenpenning met naam is er in verschillende varianten, zoals een ronde kattenpenning met naam en een kattenpenning met naam in de vorm van een hartje. Welke kattenpenning met naam is jouw favoriet? Wij kunnen niet kiezen en vinden ze allemaal super leuk. Voor welke kattenpenning met naam je ook gaat, hij wordt sowieso super mooi!

Penning kat cadeau geven

Een kattenpenning is natuurlijk ook erg leuk als cadeau! Krijgt iemand in jouw omgeving een nieuwe kat? Dan is een kattenpenning een super leuk welkomstcadeau! Maar ook als je iemand kent met een kat die nog geen kattenpenning heeft, is het super leuk om een penning kat cadeau te geven. Je ontvangt de penning kat in een luxe DRKS doosje en als je het wilt, dan pakken wij hem zelfs voor je in. Succes gegarandeerd! Ben je op zoek naar een hondenpenning om cadeau te geven? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Bij DRKS vind je de allermooiste cadeaus voor allerlei speciale gelegenheden. We hebben super veel graveerbare cadeaus in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld graveerbare sleutelhangers en manchetknopen, maar ook de allermooiste gedenksieraden en andere graveerbare sieraden shop je bij DRKS!