Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Handspiegeltjes

Handspiegeltjes voor onderweg!

Onze kleine handspiegeltjes zijn perfect voor in jouw handtas! Ideaal voor onderweg, naar werk, school of voor op reis in je handbagage! Een kleine make-up of haar check onderweg kan af en toe geen kwaad en onze handspiegeltjes zijn daar helemaal perfect voor. We hebben verschillende varianten. De gepersonaliseerde versie van onze handspiegel is verkrijgbaar in het goud, zilver en rose goud. Deze kun je gratis door ons laten graveren met de tekst van jouw keuze. Erg leuk om ook cadeau te geven, voor een extra persoonlijk en bijzonder cadeautje. Zeker voor een verjaardag of bijvoorbeeld voor kerst, Moederdag of Sinterklaas maar ook erg leuk voor speciale gelegenheden. Ons handspiegeltje is zo'n leuk cadeautje! Daarnaast hebben we nog onze ‘bride’ en ‘groom’ versie. Het bruidspaar moet er natuurlijk de hele dag perfect uitzien. Een handspiegeltje biedt dan zeker uitkomst! Op de ‘bride’ versie staat ‘bride’ gegraveerd en op de ‘groom’ versie staat uiteraard ‘groom’ gegraveerd. Deze hebben we speciaal voor de stoere man zwart van kleur gemaakt. Ken jij een stel dat gaat trouwen? Onze handspiegeltjes zijn het perfecte cadeautje! Na de bruiloft zijn ze natuurlijk ook nog steeds super leuk om te gebruiken! Neem hem mee op reis, in je handtas, jouw handspiegel kan overal mee naar toe!

Personaliseer jouw zakspiegel

Je kunt jouw zakspiegel laten graveren en personaliseren door ons! Super leuk en het is iets dat wij met heel veel liefde en vakmanschap voor jou doen. We hebben ons eigen atelier waar we onder andere onze bruidssieraden maken, maar dus ook zelf onze sieraden en accessoires graveren. We zijn er stiekem heel erg trots op en dit zorgt ervoor dat jouw geshopte handspiegel altijd een persoonlijke touch heeft! Er komen de leukste quotes en teksten voorbij die wij dan gratis voor jou graveren op de zakspiegel. Super leuk om te zien hoe creatief onze klanten zijn met het handspiegeltje. We zien niet alleen quotes en tekstjes voorbij komen, maar ook romantische berichtjes of gewoon een naam. Hoe leuk is het om een zakspiegel te hebben of cadeau te krijgen met jouw eigen naam erop? Wij zijn in ieder geval helemaal verliefd op onze zakspiegels!

Kleine spiegeltjes voor de bruid en bruidegom

Onze kleine spiegeltjes zijn er ook speciaal voor het bruidspaar! De versie met bride en de versie met groom doen het erg goed onder de bruiloft cadeautjes. Het is voor een bruidspaar dan ook super handig om gedurende de dag af en toe even te checken of het haar, make-up of de stropdas nog goed zit. De kleine handspiegel heeft een heel handig en fijn formaat dat overal mee naar toe kan. Heb je als bruid dus geen klein tasje of zakken? Misschien wil jouw moeder of één van jouw getuigen de kleine spiegeltjes wel voor jou bijhouden. Dan kunnen ze zelf ook meteen af en toe even checken of alles nog mooi en goed zit!  We zien al jullie leuke bestellingen natuurlijk allemaal voorbij komen en ook het kleine handspiegeltje die je vrij kunt graveren worden ook veel gekocht voor bruidsparen. Super leuk  natuurlijk om deze te graveren met de naam van de bruid of bruidegom en hun trouwdatum erbij te laten graveren. Een grappige quote die te maken heeft trouwen of een leuke herinnering geeft aan hun als stel, doet het ook altijd goed! Kijk ook zeker tussen onze andere accessoires, we hebben nog veel meer leuke cadeautjes voor de bruid en voor de bruidegom!

Make-up spiegeltje; de perfecte handspiegel

Een make-up spiegeltje heeft iedere vrouw wel nodig! Super handig om mee te nemen in je handtas of bijvoorbeeld mee op reis of onderweg. We willen natuurlijk allemaal dat we er de hele dag op en top uitzien en af toe even een check doen in een make-up spiegeltje is dan super fijn! Naast een make-up spiegeltje is een parfumverstuiver ook heel erg handig voor in jouw tas. Deze hebben we in dezelfde kleuren als de make-up spiegeltjes en matchen hier daarom ook super leuk bij! Ook deze zijn graveerbaar en kun je dus personaliseren met de tekst van jouw eigen keuze. Wanneer je deze twee items altijd bij je hebt zie je er niet alleen altijd mooi uit, maar ruik je ook nog eens altijd fris! Heb je vragen over onze handspiegeltjes of één van onze sieraden of bedankjes of cadeaus? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen jou graag!