Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Kinder armbandjes

Kinder armbandjes kopen

We hebben onze collectie armbanden uit mogen breiden met super leuke kinder armbandjes! Word jij ook zo blij van het zien van deze te schattige kleine versies armbandjes voor kinderen? Wij zijn stiekem een beetje verliefd. We hebben een aantal verschillende armbanden voor kinderen, met en zonder gravering. En ook een aantal te schattige baby armbandjes! De graveerbare kinder armbandjes, graveren wij speciaal voor jou in ons eigen atelier. Dit doen wij met heel veel liefde en plezier, zodat jouw gegraveerde kids armband perfect naar jouw wordt verstuurd. Naast de gepersonaliseerde kinder armbandjes, hebben we ook een aantal super schattige kinder armbandjes met bijvoorbeeld een hartje, klavertje of infinity teken. Deze zijn er ook in een volwassen armband variant en in moeder en dochter armbanden. Super leuk! Onze armbanden voor kinderen zijn het perfecte cadeautje voor een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een communie, zwemdiploma uitreiking, maar natuurlijk ook gewoon om te geven als verjaardagscadeautje! Wat wij ook veel voorbij zien komen, zijn dat deze armbandjes voor kinderen gekocht worden voor bruidsmeisjes. Super schattig toch? Je ontvangt ook onze armbanden voor kinderen namelijk in een luxe DRKS sieradendoosje en ook hierin kun je de bekende persoonlijke tekst laten printen. Zeker wanneer je een belangrijk vraag wilt stellen zoals, ‘wil je mijn bruidsmeisje zijn?’ is zo’n persoonlijke tekst in het sieradendoosje natuurlijk extra leuk! 

Gouden kinder armbandje 

Ga jij voor goud of zilver? Het kiezen van een kinder armbandje is natuurlijk al lastig op zich, maar dan komt het uitzoeken van de kleur nog. Misschien is het leuk om jouw kindje de kleur te laten dragen die jij zelf ook draagt. Tenzij je natuurlijk voorkeur hebt voor goud of zilver. Of je nu gaat voor een gouden of een zilveren armband voor jouw kindje, schattig is het toch wel! Onze gouden armbandjes voor kinderen zijn gemaakt van verguld stainless steel. Dit is een ontzettend sterk materiaal, waardoor de gouden armband super lang mooi blijft! Zelfs wanneer hij in aanraking komt met water, zal de armband zijn gouden kleur behouden. Daarnaast zijn zowel alle gouden als zilveren armbanden nikkelvrij. Shop vandaag nog een gouden armband voor kinderen!

Armbandje kind zilver

Wil jij toch graag voor een zilver armbandje voor jouw kind gaan? We hebben alle gouden armbandjes ook in de kleur zilver! Ook deze zijn er in versies die je kunt personaliseren in de kleur zilver of met een leuk vormpje zoals een hartje of klavertje. Super leuk! Deze zilveren armbandjes zijn gemaakt van stainless steel. Een super mooi en sterk materiaal en wat extra fijn is, is dat dit in de kleur zilver niet zal verkleuren. Met onze zilveren stainless steel armbandjes voor kinderen kan er gewoon gedoucht, gezwommen en gesport worden. De armband zal altijd zilver blijven. Dat is voor een kindje natuurlijk extra fijn! Ga jij voor een zilver armbandje voor kinderen, of toch een gouden?

Armbandje met naam kind

Een armbandje met naam voor jouw kind is natuurlijk super schattig! Bij DRKS vind je verschillende graveerbare armbanden voor kinderen. Je kunt onze armbandjes met naam niet alleen shoppen voor jouw kinderen, maar ook voor jezelf. Hoe bijzonder om een armband te dragen met daarop de naam van jouw kind of kinderen gegraveerd? Een kids armband met daarop zijn of haar naam gegraveerd is daarnaast natuurlijk ook een heel erg leuk en persoonlijk cadeautje. Zeker wanneer er een bijzondere gelegenheid voor is, zoals een bruiloft of communie. Bekijk ook zeker onze moeder en dochter armbanden, want hier zitten een aantal super leuke combinaties tussen voor jou en jouw kleintje! 

Moeder dochter armband

Ken jij onze moeder en dochter armbanden al? Ze zijn één van de populairste cadeautjes die DRKS verkoopt! Het is ook zo ontzettend leuk; speciale armbandjes voor moeder en dochter. Je kunt ze per twee kopen, maar mocht je er meer willen en ze bijvoorbeeld met meerdere dochters willen delen, dan kan dat natuurlijk ook! Ze zijn niet alleen super leuk voor moeder en dochter, maar ook heel leuk om te dragen samen met jouw nichtjes of beste vriendinnen. Ook deze zijn in verschillende maten en dus ook om samen te dragen met de allerkleinste kinderen, super leuk! Heb jij vragen over één van onze armbanden voor kinderen of één van onze andere sieraden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder bij het vinden van jouw armbandjes voor kinderen!

Armbandje voor kinderen cadeau geven

Onze armbanden voor kinderen zijn super leuk om cadeau te geven! Je ontvangt de armbanden voor kinderen altijd een luxe sieradendoosje waarin je gratis een persoonlijke tekst kunt laten drukken. Als je het wilt, dan pakken we hem zelfs voor je in. Succes gegarandeerd! Zijn onze armbanden voor kinderen toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij onze andere kinder cadeaus en graveerbare cadeaus. Hier vind je nog veel meer leuke cadeaus!