Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Manieren voor de man om het goed te maken

sieraden set met parels

Het is weer eens zover: je hebt je geliefde boos gemaakt. Is ze terecht boos? Wie zal het zeggen. Wat je wel weet is dat je het in ieder geval goed moet maken, tenzij je wilt dat je leven in een living hell verandert! Voor alle mannen die iets verkeerds hebben gedaan bij hun vrouw of vriendin hebben we daarom een lijstje gemaakt met verschillende manieren om het weer goed te maken. Bij DRKS zien we graag verliefde mensen dus wij helpen deze mannen graag een handje! 


De manier waarop je het goed gaat maken kun je het beste af laten hangen van de mate waarin je iets goed hebt te maken. En jij kent haar natuurlijk het beste, dus kies ook iets dat bij haar past! Wij van DRKS kunnen niet garanderen dat deze manieren altijd zullen werken bij jouw vrouw of vriendin, maar wij zouden je bij manier 5 in ieder geval vergeven ;-) Hieronder vijf manieren om het goed te maken met jouw geliefde:


Manier 1: Bloemen

Van een mooie bos bloemen wordt elke vrouw blij! Koop een mooie bos en je zal haar dag helemaal opfleuren. Waarschijnlijk zal ze dat kleine ruzietje van jullie meteen vergeten zijn. Laat de grote van jouw bos afhangen van de mate waarin je iets goed te maken hebt of van de mate waarin je punten wilt scoren!Manier 2: Chocolade 

Chocolade, de guilty pleasure van elke vrouw! Geef haar niet zomaar een chocoladereep uit de supermarkt maar ga voor chocolade met nét een beetje meer uitstraling. Koop bijvoorbeeld een doos luxe bonbons of geef haar chocolaatjes met een speciale boodschap. Denk hierbij aan chocolaatjes in een hartjesvorm of waarbij op de doos iets liefs staat. Je kunt natuurlijk ook zelf een lief kaartje bij de chocolaatjes voegen.


Manier 3: Uiteten

Neem haar mee uiteten. Liefde gaat nou eenmaal door de maag, óók bij vrouwen! Uiteten is dus zeker een goede optie wanneer je iets goed te maken hebt. Zorg wel dat jullie het van te voren al uitgepraat hebben, zodat je vriendin geen scène zal maken in het restaurant! Hebben jullie toch nog wel wat dingen te bespreken? Duik de keuken in en kook zelf een 3-, 4-, 5-, - zoveel je maar wilt -, gangenmenu voor je geliefde! Ook wanneer je je extra wilt uitsloven voor jouw vrouw is dit een goed idee. Extra punten wanneer je haar lievelingseten klaarmaakt! Ze zal het enorm waarderen als je extra je best voor haar doet in de keuken. Vergeet niet het belangrijkste ingrediënt: LIEFDE!


Manier 4: Sieraden

Diamonds are a girl’s best friend! En ook al wil je natuurlijk dat jij weer de beste vriend wordt van je vriendin, met een luxe sieraad van DRKS zal je een heel eind komen! Tussen de ruime sieradencollectie van DRKS zit zeker iets waar jouw vrouw blij van wordt. Voor sieraden met een luxe uitstraling en een prachtige sparkle moet je bij onze Daily Luxury collectie zijn. Deze collectie bestaat uit verschillende oorbellen, armbandjes en kettingen. We verkopen verschillende Daily Luxury items ook als set, perfect voor als je het héél erg goed te maken hebt. Ook super handig wanneer je graag meerdere items aan je vriendin wilt geven maar het lastig vindt om sieraden bij elkaar te matchen. Wil je liever een subtiel en fijn sieraad aan jouw vrouw geven? Kies dan iets uit onze casual armbanden, casual kettingen of casual oorbellen. Geef een sieraad met een hartje cadeau om de liefde voor jouw vriendin te benadrukken of ga voor een sieraad met het infinity teken om te laten zien dat jullie relatie voor altijd is! Manier 5: Zeg SORRY!

Dé manier om het goed te maken die met stipt op nummer één staat: zeg sorry! Bied je excuses aan, laat zien dat het je spijt en beloof dat je het in de toekomst anders zal doen. Een oprechte sorry kost niks en is vaak toch het meeste waard. Heb je het wel écht heel erg bont gemaakt? Dan kun je jouw sorry versterken met een mooi sieraad van DRKS. Een sieraad is natuurlijk al super leuk, maar wordt extra leuk wanneer het een personal touch bevat! Bij DRKS heb je de mogelijkheid om gratis een persoonlijke tekst in het sieradendoosje van jouw gekozen sieraad te laten printen. Druk in een persoonlijke tekst uit hoe erg het je spijt en ze zal jou meteen vergeven zodra ze het leest! Het mooie sieraad dat ze daarbij ziet, gaat daar vast bij helpen :-) Ook wanneer je het lastig vindt om het woord sorry uit te spreken, is deze methode perfect! Als je wilt, kun je jouw cadeautje voorzien van een mooie cadeauverpakking zodat jouw goedmaak-cadeautje meteen klaar is om te geven!Alles weer koek-en-ei tussen jullie? Super! Time to put a ring on it! Nu jullie relatie gered is dankzij onze tips, vraag je haar maar beter snel ten huwelijk voordat ze zich bedenkt! Kun jij haar vast wel even aanraden om haar bruidssieraden bij ons te komen shoppen :-) Alle luxe bruidssieraden en accessoires van DRKS zijn online te bestellen via drksonline.com