Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Vind de beste Weddingplanner voor jullie bruiloft

 YAY! Je bent ten huwelijk gevraagd! Wat een fantastisch nieuws. Jullie bevinden je waarschijnlijk helemaal op een roze wolk en dat begrijpen wij heel goed... Maar er staat je ook héél wat te wachten, namelijk het plannen van een bruiloft! Maar waar moet je beginnen? Gaan jullie het helemaal zelf organiseren of kun je misschien wel wat hulp van een weddingplanner gebruiken? En zo ja, waar vind je dan dé perfecte weddingplanner voor jullie bruiloft?! Wij hebben een kleine samenvatting gemaakt over waar je moet beginnen met het plannen van jouw droombruiloft. Dit lijstje sluiten we af met een aantal weddingplanners die wij graag zouden aanbevelen. Ben jij nog op zoek naar dé perfecte weddingplanner voor jullie droombruiloft? Neem hier dan zeker even een kijkje. Wij helpen jou graag met het vinden van de beste weddingplanner voor jullie bruiloft!

Let's tell everyone

Je bent verloofd! Jij en je partner-to-be zijn helemaal in de wolken met dit geweldige nieuws. Tijd om te genieten van deze tijd en om natuurlijk die verlovingsring te showen! Tijd om al jouw vrienden, familie en andere dierbaren over jullie verloving te vertellen. Wat zullen ze blij zijn met dit nieuws!

Budget, budget, budget

Heel erg belangrijk voordat je gaat beginnen aan het plannen van je bruiloft: het bepalen van het budget. Ga er even goed samen voor zitten en bepaal wat jullie maximale budget is, of in ieder geval een schatting. Je kan geld immers maar één keer uitgeven.

Pick a date

Nu komt de tijd van keuzes maken! Het kiezen van jouw trouwdatum is een hele belangrijke keuze. Misschien is de trouwdatum voor jou vanzelfsprekend of is er een specifieke datum die bijzonder is voor jou en je verloofde. Het kan ook zijn dat je rekening moet houden met andere gasten bijvoorbeeld uit het buitenland of heb je al een speciale trouwlocatie in gedachten? Dan zul je jouw dag moeten aanpassen aan de beschikbare data van de locatie. Heb je nog geen specifieke datum in gedachten? Bedenk dan samen met jouw verloofde in welk seizoen jullie willen trouwen. Wil je graag trouwen in de zon of ga je juist voor een winter-wonderland?

Waar ga je trouwen?

Tijd om te bepalen wáár je wilt gaan trouwen. Misschien heb je al jaren een speciale locatie in gedachten, misschien heb je nog helemaal geen idee! Er is ook zoveel keus! Droom je van een buitenlandse bruiloft, dan vind je hier nog wat tips! Net als bij het kiezen van een seizoen, is de trouwlocatie net zo belangrijk: hoe zie jij de dag voor je? Wil jij graag midden in de stad trouwen of graag in de buitenlucht? Het kan allemaal, maar het is belangrijk dat de locatie bij jullie past!

Kies je getuigen

Zonder getuigen, geen huwelijk: zo belangrijk is het kiezen van jouw getuigen. Denk goed na over wie jij wilt hebben als je getuigen! Het is een belangrijke taak. De getuigen zetten dan ook een handtekening onder jullie trouwakte. Jij en je verloofde kiezen allebei minimaal één persoon. Er zijn zoveel leuke manieren om jouw getuigen te vragen! Bij DRKS shop je bijvoorbeeld héél veel leuke cadeaus speciaal voor de getuigen. In het sieradendoosje kun je een persoonlijke tekst laten printen! Zo leuk!

Say yes to the dress

Het deel waar de meeste vrouwen naar uitkijken: het uitzoeken van the perfect dress! Misschien weet je al precies wat je wilt of heb je nog geen idee? Dit is het moment om erachter te komen! Ga samen met je vriendinnen, (schoon)moeder of zus op zoek naar de jurk voor jou. Maak er een heerlijk dagje uit van en geniet van dit moment! Vergeet niet om jouw bruidslook af te maken met de mooiste sieraden! En jouw bruidssieraden, die shop je natuurlijk bij ons!

Kies je bruidsfotograaf

Om de mooiste dag uit jouw leven vast te leggen, wil je natuurlijk de beste bruidsfotograaf! Iedere fotograaf heeft een eigen stijl van fotograferen. Het is dus belangrijk dat jullie hetzelfde beeld voor ogen hebben! Bekijk lookbooks online, maak afspraken of het klikt. Dit zijn herinneringen voor altijd!

Hi bridesmaides

Jouw beste vriendinnen mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw grote dag! Jouw bruidsmeisjes kunnen je helpen bij het plannen van de bruiloft. Zij zijn jouw steun en toeverlaat. En zij zorgen natuurlijk ook voor een fantastisch vrijgezellenfeest! Ook het vragen van jouw bruidsmeisjes kun je op een bijzondere manier doen. Stel de vraag bijvoorbeeld met behulp van onze cadeautjes! We hebben verschillende accessoires speciaal voor de bride's crew in onze collectie!

Weddingplanner or not?

Als je deze lijst hebt afgewerkt dan heb je al een geweldige start gemaakt voor jouw bruiloft. Maar je bent er nog niet: er is nog zoveel meer om aan te denken! Wat dacht je van de bloemen, versiering/aankleding, de taart, de muziek voor op jouw bruiloft, het eten en de hapjes, de uitnodiging, vervoer, de gastenlijst en een haar & make up artist om jou nog meer te laten stralen! En nog steeds is dit niet alles!

Word het je toch allemaal een beetje te veel? Don’t worry! Een weddingplanner kan jullie vanaf het begin tot aan het eind helpen met het organiseren van de bruiloft en jullie adviseren bij al jullie keuzes. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie bruiloft vlekkeloos verloopt, zodat jullie er lekker ontspannen van kunnen genieten! Wees dus niet bang om hulp in te schakelen. Een weddingplanner kan jullie veel werk uit handen nemen, waarbij jullie wensen nog steeds altijd voorop zullen staan! En of je nu wel of geen weddingplanner inhuurt, jullie bruiloft wordt alles waar jij ooit van hebt gedroomd! De tijd vliegt voorbij dus vergeet vooral niet te genieten van deze fantastische periode! It only happens once…

Plan your wedding with our favourites!

Mocht je graag een weddingplanner voor jullie bruiloft willen inschakelen, dan helpen wij jou graag met het vinden van een geschikte weddingplanner. Onderstaande weddingplanners (op alfabetische volgorde) bevelen wij graag aan en behoren dan ook tot DRKS Favourites! Kies de beste weddingplanner voor jullie bruiloft uit & let’s plan this wedding!


Astrid Blaauw Weddings & Events

Website
www.astridblaauw.nl


Over de weddingplanner

“Als ervaren weddingplanner zijn wij in staat om op een persoonlijke manier de wensen en ideeën van een bruidspaar tot werkelijkheid te brengen. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ieder bruidspaar is uniek en Astrid Blaauw Weddings & Events speelt daar op in door het afleveren van maatwerk. Wij assisteren bij de totale organisatie van jullie huwelijk. Vooral de adviesfunctie is heel belangrijk en wordt altijd zeer op prijs gesteld.”

Fotograaf: Inge Kooiman Fotografie

By Lin Weddings

Website
www.instagram.com/bylinweddings

www.bylinweddings.com


Over de weddingplanner

“Mijn passie is om mijn bruidsparen alle zorgen te ontnemen zodat zij kunnen genieten van de voorbereidingen in de aanloop naar hun speciale dag. Hierbij vind ik het zeer belangrijk dat wij steeds in goed overleg én binnen het budget alle wensen gaan realiseren.”


Exceptional Weddings & Events

Website
www.exceptionalweddings.nl


Over de weddingplanner

“Wij zijn gespecialiseerd in unieke bruiloften. Met een professionele en persoonlijke werkwijze verzorgen wij met veel creativiteit jullie perfecte dag. Bovendien zijn ook de decoratie en bloemstyling deel van onze service. Bij ons kan alles uit één hand. Door ons groot netwerk regelen wij voor jullie een exceptionele en buitengewone dag, waarbij niet alleen jullie maar ook jullie gasten in volle teugen kunnen genieten. Exceptional Weddings voor jullie Best day ever! ”

Fotograaf: Jeroen Savelkouls Fotografie

Frederiek Klop - Weddingplanner

Website
www.frederiekklop.nl


Over de weddingplanner

“Gun jezelf het gemak van een weddingplanner! Omdat ik heb mogen ervaren dat je een stressvrije voorbereiding én perfect lopende grote dag kunt beleven wanneer je de juiste mensen op de juiste plek inschakelt, gun ik jullie als bruidspaar, degene die de meerwaarde zien van een weddingplanner of professionele ceremoniemeester, die de expertise, persoonlijke aandacht en het netwerk op waarde weten te schatten, ondersteuning bij de organisatie en uitvoering van jullie grote dag. Ik zorg ervoor dat jullie onbezorgd en stressvrij kunnen genieten van het unieke en persoonlijke hoofdstuk: 'De Bruiloft' uit jullie verhaal!”


Het Bruidsmeisje

Website
www.hetbruidsmeisje.nl


Over de weddingplanner

“Het Bruidsmeisje is gek op bruiloften die net even anders dan anders zijn. Bruiloften met een bourgondische inslag: buiten trouwen in de natuur, lange tafels dineren met de liefste mensen en feesten tot in de late uurtjes onder de sterren. Vivian is enthousiast, heeft al vele awards voor haar fantastische werk gekregen en is all into the details! Ze heeft een enorm portfolio met de mooiste bruiloften (haar bedrijf bestaat nu 10 jaar en ze heeft zo’n 175 bruiloften al georganiseerd) dus check snel haar website!”

Fotograaf: Mon et Mine Bruidsfotografie

Lots of Love Weddings

Website
www.lotsofloveweddings.nl


Over de weddingplanner

“Weddingplanner Lotte van Lots of Love Weddings is gevestigd in Breda, maar verzorgt bruiloften in binnen- en buitenland. Met een voorliefde voor regelen, plannen en organiseren, is zij de aangewezen persoon om de organisatie van jullie bruiloft te verzorgen. Als aanspreekpunt voor jullie als bruidspaar, de gasten en de leveranciers, ontzorgt ze jullie zowel in het voortraject als op de trouwdag zelf, zodat jullie én de gasten optimaal kunnen genieten! Met een breed netwerk van professionele leveranciers, kan ze jullie perfect adviseren over wie bij jullie past. Daarnaast verzorgt ze indien gewenst de styling, zodat ook de locatie prachtig is aangekleed. Met Lotte aan jullie zijde ben je verzekerd van een trouwdag die tot in de puntjes is verzorgd!”

Fotograaf: Laura Knipsael Photography

SIM Weddings

Website
www.simweddings.nl


Over de weddingplanner

“Als weddingplanner vaar ik mijn eigen koers. Ik volg de trends in mijn vak, maar ik wijk daar net zo lief van af. De wensen van het bruidspaar staan altijd bovenaan. Ik droom mee, vraag door, ga op onderzoek uit, denk verder, inspireer en moedig aan. Juist dát maakt SIM uniek. Ik ga graag de uitdaging aan om samen van jullie dag de allermooiste te maken!”

Fotograaf: Liselore Stap

Stralend Middelpunt

Website
www.stralendmiddelpunt.nl


Over de weddingplanner

“Ja zeggen en genieten: dat is wat je zelf moet doen. Voor de rest zorg ik als ceremoniemeester en weddingplanner, dat dit de dag van je dromen wordt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”


Weddingplanner Houvast

Website
www.weddingplannerhouvast.nl


Over de weddingplanner

“Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Nu komt er een hele leuke tijd aan. Maar hebben jullie de tijd ervoor om alles tot in de puntjes te regelen? Weddingplanner Houvast zorgt ervoor dat jullie in alle rust naar de huwelijksdag toe kunnen leven. Ook vanaf het prilste begin – het aanzoek- kun je rekenen op de expertise van Weddingplanner Houvast.”


We hopen dat er een geschikte weddingplanner voor jullie bruiloft tussen zit! Ontzettend veel plezier en succes gewenst met het organiseren van jullie droombruiloft! 


Lots of Love,
DRKS