Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Parfumverstuivers

Parfumverstuivers van DRKS

Een parfum verstuiver is ideaal voor het meenemen van jouw favoriete parfum! Met een parfum verstuiver kun je jouw favoriete luchtje overal mee naartoe nemen! Geen gesjouw met onhandige parfumflesjes, maar gewoon jouw eigen parfum verstuiver in jouw tas, die je ook nog eens bij kan vullen als die leeg is. Super fijn dus! Bij DRKS shop je de allerleukste parfumverstuivers in allerlei verschillende kleuren en met verschillende designs! Zo shop je een parfum verstuiver in het goud, zilver, roze, blauw en zwart! Daarnaast zijn alle parfumverstuivers ook nog eens graveerbaar. Zo kan je jouw eigen personal touch geven aan jouw parfum verstuiver! Ook zijn er parfumverstuivers voor de bruid, bruidegom en bride’s crew. Voor iedereen iets te kiezen dus! Wacht vooral niet te lang en scoor vandaag nog jouw eigen parfumverstuiver! 

Gepersonaliseerde tasverstuiver

De parfumverstuivers van DRKS, ook wel tasverstuivers genoemd, kun je jouw eigen personal touch geven! De tasverstuivers zijn namelijk graveerbaar. Zo kun je een tasverstuiver laten graveren met een naam, datum of een leuke korte tekst. Laat bijvoorbeeld jouw eigen naam, of de naam van een loved one graveren. Of wat ook heel leuk is, is om een speciale datum te laten graveren. Wat je kiest is helemaal aan jou! Je hoeft ons alleen maar door te geven welke tekst je wil laten graveren en wij gaan meteen voor je aan de slag. Wij graveren jouw tasverstuiver met veel liefde en vakmanschap in ons eigen atelier in Nederland! En dit doen we natuurlijk helemaal gratis! Zo draag jij voortaan jouw favoriete luchtje overal mee naartoe in jouw eigen gepersonaliseerde tasverstuiver! 

Tasverstuivers met naam

Wanneer je jouw tasverstuiver bemachtigd hebt, wil je deze natuurlijk niet meer kwijtraken. De perfecte oplossing daarvoor? Jouw naam laten graveren op de tasverstuiver! In onze collectie vind je verschillende tasverstuivers waarop jouw naam gegraveerd kan worden. Of je nu voor een gouden, zilveren, roze, blauwe of zwarte tasverstuiver kiest. Het kan allemaal! Zo shine je voortaan met jouw eigen tasverstuiver en iedereen weet dat die van jou is! Neem de tasverstuiver mee in jouw handtas, op reis, dagelijks naar het werk, of naar een avondje uit. 

Navulbare parfum verstuiver: Hoe vul je deze?

Nu je jouw parfumverstuiver hebt gescoord, moet je ‘m nog vullen. Maar hoe doe je dat? In onze collectie zijn twee verschillende soorten parfumverstuivers te vinden. Sommige parfumverstuivers hebben aan de onderkant een klein gaatje. Draai het dopje van jouw parfumfles af en plaats het kleine gaatje van de parfumverstuiver op het stokje dat nu uitsteekt van jouw parfumfles. Pomp een paar keer heen en weer totdat jouw parfumverstuiver vol zit. Dit kun je makkelijk zien aan het raampje van de parfumverstuiver. De andere parfumverstuivers hebben een afneembaar omhulsel. Als je dit omhulsel eraf haalt komt er een klein flesje tevoorschijn die je gewoon kunt vullen door jouw parfum over te gieten. Zo simpel is het! In alle parfumverstuivers past ongeveer 5 ml parfum. Maar als dit op is, vul je ‘m natuurlijk gewoon weer bij! 

Parfumverstuiver voor de bruiloft

Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder bruids sieraden. Maar een parfum verstuiver is een super leuk en handig accessoire die ook zeker niet mag ontbreken op een bruiloft. Je wil namelijk zeker weten dat je de hele dag goed ruikt toch? In onze collectie vind je verschillende parfumverstuivers speciaal voor de bruid, waarop bijvoorbeeld haar naam gegraveerd kan worden. Maar ook aan de bruidegom is gedacht. Ook voor hem shop je speciale parfumverstuivers! En natuurlijk mogen ook de bruidsmeisjes en de bride’s crew niet vergeten worden. Kortom, je shopt voor iedereen een parfumverstuiver bij DRKS! Ben je op zoek naar nog meer leuke accessoires voor jouw bruiloft, neem dan ook eens een kijkje naar:

Parfum verstuiver cadeau geven

Parfumverstuivers zijn een super leuk cadeau en ook nog eens erg handig! Met een gepersonaliseerde parfumverstuiver ga je iemand zeker weten super blij maken! Verras een bride to be met een leuke parfum verstuiver, of shop matching parfumverstuivers voor het bruidspaar! Tip van ons: je vindt de parfumverstuivers ook in verschillende cadeausets voor de bruid. Super leuk dus! Ben je benieuwd naar welke cadeaus er nog meer te shoppen zijn voor het bruidspaar? Neem dan een kijkje naar alle bruiloft cadeaus! Natuurlijk kun je een parfumverstuiver ook gewoon cadeau geven voor een verjaardag, jubileum of gewoon zo maar! Het is altijd een leuk cadeau! Zorg dan wel dat je de parfum verstuiver natuurlijk laat personaliseren door bijvoorbeeld een naam of leuke tekst erop te laten graveren. Met een gepersonaliseerd cadeau is succes gegarandeerd!