Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Paarden penning van DRKS

Ben jij een echte horse lover of ken jij iemand die helemaal weg is van paarden? Dan is een paarden penning echt wat voor jou en super leuk om cadeau te geven! Niet alleen heel leuk maar ook super handig! 

Je kunt de paarden penningen namelijk gratis door ons laten graveren! Shop de paardenpenning in het goud, zwart of zilver. Deze accessoire voor jouw paard wil je hebben toch?! 

Gouden penning voor paard

Hoe mooi is een paarden penning in de kleur goud? Een penning voor paard kun je super goed gebruiken als tag voor het hoofdstel of zadel. Niet alleen is een gouden paarden penning heel mooi, maar is het ook nog eens heel handig! 

Je kunt de gouden penning namelijk gratis laten graveren. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van jouw paard, een datum of telefoonnummer laten graveren. Je kunt er ook voor kiezen om de achterkant van de paardenpenning te laten graveren. 

Wat super fijn is, is dat de gouden penning voor paard, gemaakt is van verguld stainless steel en dus niet verkleurt! Zo hoef jij je geen zorgen te maken over verkleurde paardenpenningen! Deze musthave wil je niet missen!

Paardenpenning zilver

Ben jij meer fan van zilver of staat simpelweg zilver mooier bij de kleur van jouw paard? Dan is een zilveren paarden penning echt wat voor jou! Ook de zilveren paardenpenning is gemaakt van stainless steel en verkleurt dus niet! Zo fijn! 

Kies jij voor een zilveren penning met hartje, penning munt of penning met een name tag? Waar je ook voor gaat, jouw paard zal stralen met zijn of haar nieuwe paarden penning! 

Toch liever geen gouden of zilveren penning? No worries, je shopt de penning voor paard ook in het zwart, deze penning geeft meteen een stoere uitstraling aan jouw paard!

Dierenpenningen van DRKS

Je shopt niet alleen hele leuke paardenpenningen bij DRKS, maar we hebben ook nog andere dierenpenningen. Zo shop je bij DRKS ook een hondenpenning en een kattenpenning

Ga jij voor een dierenpenning met hartje, botje of muntje? Waar je ook voor gaat jouw furry best friend steelt de show met zijn of haar nieuwe penning! Niet alleen heel leuk maar super handig door de gravering! 

Keuze uit de kleur goud, zilver en zwart. Je shopt de penning met het botje en hartje in 2 verschillende maten. Zo kun je precies kiezen welke maat mooi staat bij de grootte van jouw furry best friend! Because we love them!

Paardenpenningen cadeau geven

Wil jij jouw eigen paard of iemand die je kent graag een paardenpenning cadeau geven? We got you! Je ontvangt jouw penning voor paard in een mooi DRKS doosje. Niet alleen heel leuk om in te geven maar ook handig om de penning in te bewaren wanneer het paard de penning even niet draagt. 

Vergeet niet een cadeauverpakking toe te voegen aan jouw bestelling en wij pakken het met liefde voor je in! Niet alleen heel leuk om te geven maar nog leuk om het cadeau uit te pakken! Bestel je voor 17:30 uur dan is jouw cadeau de volgende werkdag al in huis!* You have the best gift!