Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
meisje draagt gouden armbandje

Armbandjes voor de allerkleinsten!

Wist je dat je bij DRKS ook armbandjes shopt voor de allerkleinsten? Wij hebben een uitgebreid assortiment kinder armbandjes en baby armbandjes. Deze armbandjes zijn geschikt voor een polsomtrek van 10 t/m 14 cm en zijn verstelbaar d.m.v. een verlengkettinkje. Super handig, want hierdoor kunnen ze de armbandjes lekker lang blijven dragen! Er zijn allerlei verschillende armbandjes, van armbandjes met hartjes, klavertjes en infinity tekens, tot graveerbare armbandjes die je gratis door ons laat graveren met jouw tekst naar keuze. Ga bijvoorbeeld voor een naam, een geboortedatum, of een leuke quote. Alle kinder armbandjes en baby armbandjes zijn gemaakt van (verguld) stainless steel, waardoor ze niet verkleuren! De armbandjes kunnen dus gerust worden omgehouden tijdens douchen en zwemmen. Super fijn!


Tip: de kinder en baby armbandjes zijn ook super leuk om cadeau te geven als kraamcadeautje, of bijvoorbeeld ter gelegenheid van een communie. Je ontvangt de armbandjes altijd in een luxe sieradendoosje, waarin je gratis een persoonlijke tekst kunt laten drukken. Als je het wilt, kun je het armbandje zelfs door ons laten inpakken. Succes gegarandeerd!


baby draagt zilveren hartjes armbandje met naam

baby draagt gouden naamarmbandje

gouden armbandje met klaver in doosje

meisje draagt gouden armbandje met hartjes

meisje draagt zilveren armbandje met klavertjes

zilveren armbandje met infinity teken in doosje

meisje draagt gouden armbandje met infinity tekens

moeder en dochter dragen gouden armbandjes met hartje

Hoe leuk is het om een matching armbandje te dragen met jouw mini-me?! Dat vonden wij dus ook en daarom is van vrijwel alle kinder- en baby armbandjes ook een bijpassende armband verkrijgbaar voor volwassenen. Deze moeder & dochter armbanden zijn zelfs als set verkrijgbaar, super leuk!

Lots of love,
DRKS
All blogs