Stay safe! Geen zorgen, wij verzenden jouw pakketje nog steeds op tijd!
Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
oorbellen als cadeau voor jouw juf

Bedank de juf of meester!

Het einde van het schooljaar is in zicht! En wat een bijzonder schooljaar was dit. Het leerjaar van jouw kids is vast anders verlopen dan jullie van te voren verwacht hadden. Vanwege alle maatregelen waren de kinderen niet vaak op school te vinden en kregen zij vanuit huis les. 

Heeft de juf of meester er ondanks alles het beste van weten te maken, zodat jouw kinderen toch een fijn schooljaar hebben gehad? Zet hem of haar dan in het zonnetje met een gepersonaliseerd bedankje namens jouw kids! De docent zal zich zeker gewaardeerd voelen en heeft een leuke herinnering aan het afgelopen schooljaar. 

Hieronder laten we je graag wat leuke DRKS cadeau tips voor een juf of meester zien! 

oorbellen met sparkle voor juf

Daily Luxury Oorbellen


klaver armbandje voor de juf
Klavertje Vier Armband


Sieraden doen het altijd goed, ook voor een juffrouw! We hebben verschillende sieraden in onze collectie die super leuk zijn om cadeau te geven. Voeg gratis een persoonlijke tekst toe aan het sieradendoosje en zij ziet meteen de boodschap die jullie haar mee willen geven wanneer ze het doosje opent.


pen met gravering voor juf

Pen met gravering


Hét item dat onmisbaar is voor een docent: een pen! Hoe leuk is het om een pen te laten graveren met een tekst speciaal voor de juf of meester? Wij graveren gratis een door jou gekozen tekst in de pen! Een pen met zo’n persoonlijke gravering maakt al dat schoolwerk ineens nóg leuker! ;-) De pen ontvang je in een mooi doosje, wat de pen extra leuk maakt om cadeau te geven! 

sleutelhanger voor de meester

Sleutelhanger met tekst


Ook in deze sleutelhanger kun je gratis een persoonlijk berichtje voor de juf of meester laten graveren. Moet de juf of meester altijd alle sleutels van de klaslokalen bewaren? Dan kan hij of zij deze sleutelhanger zeker goed gebruiken! Voor een mega handiger meester is deze sleutelhanger met graveerbare schroevendraaiers het perfecte cadeau. Succes verzekerd! 

Ben je benieuwd naar nog meer tips voor een bedankje voor de  juf of meester?

Bekijk hier alle juf en meester cadeau tips!

Lots of Love,
DRKS
All blogs