Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
birthstone kettingen goud

Birthstone jewels voor jou!

Op zoek naar een sieraad dat je zelf een personal touch kunt geven? Of wil je een gepersonaliseerd cadeau voor een van jouw loved ones shoppen? Neem dan zeker even een kijkje tussen onze nieuwe collectie birthstone sieraden! In deze collectie vind je armbanden, kettingen en oorbellen met Swarovski geboortestenen. Natuurlijk kun je deze items ook super leuk met elkaar combineren. Je kiest zelf de geboortesteen of geboortestenen van jouw sieraad. Zo kun je bij verschillende sieraden voor meerdere birthstones gaan, hoe leuk?!

zilveren kettingen birthstone

miriam met birthstone sieraden

verschillende swarosvki birthstones

Elke geboortemaand heeft een birthstone in een unieke kleur. Jouw birthstone sieraad zorgt voor een kleurrijke touch bij elke look! Je kunt natuurlijk jouw eigen birthstone kiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook de geboortestenen van jouw dierbaren laten bevestigen aan jouw sieraad. Met veel liefde en vakmanschap zorgen wij er in ons eigen atelier voor dat jouw sieraad helemaal naar wens gepersonaliseerd wordt met de birthstone(s) van Swarovski.

birthstone armbanden goud

zilveren geboortesteen armband

Naast het kiezen van jouw eigen birthstones, is het mogelijk om jouw geboortesteen sieraad nóg persoonlijker te maken! Zo kun je verschillende sieraden laten graveren. Laat bijvoorbeeld initialen, namen of geboortedata graveren in het sieraad en kies de bijpassende geboortestenen om jouw gepersonaliseerde sieraad helemaal compleet te maken. De mogelijkheden met jouw birthstone sieraden zijn eindeloos!

gouden oorbellen geboortesteen

zilveren geboortesteen oorbellen

Ready om jouw eigen birthstone sieraad te ontwerpen en te shoppen? Klik dan snel op de button hieronder!

Alle birthstone sieraden!

Lots of Love,
DRKS
All blogs