Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Birthstone ketting DRKS

Birthstone ketting: het perfecte cadeau!

Ben jij op zoek naar een speciaal cadeau voor haar? Dan is een birthstone ketting wellicht een leuk cadeau! Met een geboortesteen ketting draagt ze namelijk de geboortesteen van haarzelf of een loved one altijd met zich mee! Hoe speciaal! 

Elke maand heeft een unieke eigen kleur steen. Zo voeg je niet alleen een beetje kleur toe aan jouw look maar ook nog een personal touch. Door de fijne schakelketting en het subtiele steentje kun je de ketting bij elke look dragen. Zo leuk!

birthstone-ketting-zilver

Je shopt de geboortesteen ketting in de kleur goud en zilver. Je kunt de ketting heel leuk los dragen voor een minimalistische look of combineren met onze andere dames kettingen! Combineer de ketting met een parelketting en een graveerbare ketting voor een leuke necklace party met personal touch! We love it!

geboortesteen-kettingen-goud

Wil je graag een cadeau met een extra personal twist? Je kunt de birthstone ketting ook shoppen met graveerbaar muntje. Zo geef je jouw look een extra personal touch, hoe leuk?! Je kunt het muntje gratis door ons laten graveren met een gravering naar keuze.

gouden-ketting-met-geboortesteen-en-gravering

Het leuke aan de graveerbare birthstone ketting is dat je ook meerdere geboorte steentjes kunt toevoegen aan de ketting. Ga jij voor initialen of voor een naam gravering? Hoe dan ook met onze birthstone ketting geef jij een super leuke personal en colorful touch aan jouw look !

zilveren-birthstone-kettingen-op-satijn

Je ontvangt jouw gekozen geboortesteen ketting in een mooi sieradendoosje van DRKS. Super leuk om in cadeau te geven! Je kunt ook een leuke cadeauverpakking toevoegen om jouw loved one extra mee te verrassen!

Lots of love, DRKS

 
All blogs