Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Gedenk sieraden goudkleurig met geboortesteen

De allermooiste gedenksieraden!

Bij DRKS hebben we een grote collectie aan graveerbare sieraden. Niet alleen heel mooi, maar ook super persoonlijk! Hoe mooi is het om hier het allermooiste gedenksieraad van te maken. In deze blog laten wij onze mooiste gedenksieraden zien.

Als eerst beginnen we met onze graveerbare medaillon ketting in hartvorm. Super mooi om jouw geliefde in te graveren en door een foto extra persoonlijk te maken. Because we love our family!

Graveerbare gedenksieraden hartvorm met foto

Ook kan je kiezen voor een armband. Deze knoop armband heeft een chique uitstraling en door het graveerbare muntje maak jij hem helemaal naar wens. Draag jouw geliefde in stijl bij je!

Knoop armband graveerbaar met muntje goudkleurig

Voor mannen hebben we ook hele mooie gedenksieraden! Om te beginnen met een stoere leren armband. De sluiting is graveerbaar waardoor je bijvoorbeeld een speciale datum of naam kan laten graveren. Zo wordt de armband extra persoonlijk en uniek!

leren herenarmband met gravering gedenksieraad

Mannen kunnen ook kiezen voor onze graveerbare zegelring. Draag jouw geliefde altijd dichtbij door zijn of haar initiaal te graveren. Een mooi gedenksieraad!

heren zegelring met initial gedenksieraad

Benieuwd naar meer van onze gedenksieraden? We hebben nog veel meer mooie graveerbare sieraden. Bekijk ze snel!

BEKIJK ZE HIER! 

Lots of love,
DRKS
All blogs