Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!

Dierendag! Verras jouw furry best friend!

Ook voor onze furry best friends hebben wij zulke leuke items! Dierendag it is! We hebben niet alleen hele leuke dierenpenningen, maar ook te leuke setjes voor jou en jouw allerliefste dierenvriendje! In deze blog laten wij onze nieuwe setjes zien en de leukste foto's van onze eigen dierenvriendjes! Ook hebben we nog iets super leuks voor jou, want met code PENNING5 ontvang je €5,- korting op ALLE dierenpenningen! Hoe leuk is dat?!

Kijk even naar knappe James en Billy met hun te leuke hondenpenningen! Billy draagt de ronde zilverkleurige hondenpenning en James de ronde goudkleurige hondenpenning. Hoe leuk voor jouw furry best friend!

hondenpenningen graveerbaar DRKS

Om het nu nog leuker te maken hebben we nieuwe setjes voor jou en jouw dierenvriendje samen! Hoe leuk om altijd verbonden te zijn met jouw trouwe viervoeter! Deze set bestaat uit een graveerbare ketting en een graveerbare dierenpenning. Ze zijn ook verkrijgbaar met een armbandje in de kleuren zilver en goud.


Sieradenset dierenpenning en ketting

Hoe knap is Jona met haar goudkleurige hartjes hondenpenning?! Dit is toch te lief! De baasjes van Jona hebben haar naam op de voorkant gegraveerd, maar ook hun telefoonnummer op de achterkant. Super handig!

Hondenpenning hartje goudkleurig graveerbaar
Ook hebben we de set in een hartjesvorm! Deze set bestaat uit een graveerbare armband en graveerbare dierenpenning. Ook deze shop je met een ketting en is verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud. Super leuk om zo samen verbonden te zijn!

dierenpenningen set met armband goudkleurig

Wil jij dit ook voor jouw allerliefste dierenvriendje? Neem een kijkje bij onze dierenpenningen en wij weten zeker dat de dierenpenning zo mooi gaat staan!

Lots of love,
DRKS
All blogs