Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Filip en mats met heren armband voor vaderdag

Happy pre-Father's Day to Filip!

Oooooh Father's Day is coming! In België is het zelfs al bijna zover! Wist jij al dat in Nederland en België op verschillende data Vaderdag wordt gevierd? Vaderdag valt in België op de tweede zondag in juni, terwijl de Nederlandse papa's op de derde zondag van juni pas een feestje hebben.

 

Cadeauset borrel
Shop hier de Cadeauset Borrel - Best dad ever!


Dit betekent dat alle Belgische vaders aanstaande zondag al in het zonnetje gezet worden en dat de Nederlanders nog een weekje langer moeten wachten totdat zij in de watten worden gelegd. De hoogste tijd om dus nog snel iets leuks uit te zoeken voor Vaderdag!

 

Mix van verschillende vaderdag cadeaus
Shop hier alle heren armbandenonderzetters met naam - best dad


Filip en zijn 'mini me' Mats hadden afgelopen weekend al een pre-Vaderdag feestje. Deze twee zijn zo gek op elkaar! Samen knuffelen, lachen, knutselen, trampoline springen, bouwen, fietsen, kleien, you name it... niets is te gek want deze papa doet het allemaal! De band tussen vader en zoon is zó bijzonder, daar hoort natuurlijk een net zo'n bijzonder Vaderdag cadeau bij.  Speciaal voor Vaderdag hebben we de leukste gepersonaliseerde items toegevoegd aan onze collectie. Bekijk hieronder snel alle Vaderdag cadeautips & shop het beste cadeau voor papa op tijd!

VADERDAG CADEAUS

Lots of Love,
DRKS
All blogs