Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
goud kinderbestek

For the little ones: kinderbestek!

We got something new! Speciaal voor de allerkleinste hebben we nu kinderbestek! Lees snel verder om alle details over dit leuke bestek te weten te komen!

Met dit bestek maak je eten voor jouw kindje zoveel leuker! Wij graveren het bestekje bestaande uit een mesje, vorkje en lepeltje in ons eigen atelier! Je hoeft alleen door te geven welke naam en datum gegraveerd moet worden en wij gaan meteen voor je aan de slag! Dit is toch te schattig! Een extra speciaal cadeautje, dat ook super leuk is als kraamcadeau!

kinderbestek graveerbaar goudkleurig

We hebben dit te leuke kinderbestek ook in de kleur zilver! Wat nu zo fijn is aan het bestek, is dat het gemaakt is van stainless steel! Zo blijft het bestek voor jouw kindje nog langer mooi! We hebben ook nog super leuke andere eten en drinken items voor jou!

graveerbaar kinderbestek zilverkleurig

Wil je het als cadeau geven? Geen probleem we pakken het met alle liefde voor je in! Super handig is dat als wij jouw bestelling voor 17:30 ontvangen, we het dezelfde dag nog verzenden! Last minute cadeau geven? We got you! Wij hebben de allerleukste kinder cadeaus!

Lots of love,
DRKS
All blogs