Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
gouden pen met gravering

Gepersonaliseerde pen cadeau geven!

Bij DRKS shop je cadeautjes voor iedereen! Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor mama, papa, opa, oma, broer, zus we hebben het allemaal! Zelfs voor getuigen, de ceremoniemeester of bijvoorbeeld de juf of meester. Je gaat bij ons dus sowieso iets vinden! Een cadeau dat je echt aan iedereen kan geven is een gepersonaliseerde pen! Bij DRKS shop je pennen in verschillende kleuren die je kan laten graveren met een tekst naar keuze. Neem hieronder snel een kijkje naar dit cadeau voor iedereen!

Ten eerste de zilveren pennen met gouden details! Op de pen kun je alles laten graveren wat je maar wil. Bijvoorbeeld een naam, initialen, een speciale datum, of een leuke tekst. Op deze pen is de naam van het bruidspaar gegraveerd, samen met de trouwdatum. Hoe speciaal?! Geef jij de gepersonaliseerde pen cadeau aan het bruidspaar?

pen met gravering zilver

Of geef jij de gepersonaliseerde balpen cadeau aan jouw getuigen? De pennen zijn namelijk ook een super leuke manier om jouw getuige te vragen! Laat de tekst graveren op de pennen, zo kunnen jouw getuigen niks anders dan volmondig JA zeggen. De zwarte pennen met gouden details hebben een luxe uitstraling en zijn daarom perfect voor jouw getuigen!

zwarte graveerbare pen

Tot slot de gouden pennen, ook super mooi! De gepersonaliseerde pennen zijn niet alleen een heel leuk cadeau voor het bruidspaar of de getuigen, maar ook voor de hele familie! Geef de pen bijvoorbeeld cadeau aan jouw vader, moeder, opa of oma en laat er een leuke tekst op graveren! Kan je wel wat inspiratie voor jouw gravering gebruiken? Neem dan eens een kijkje naar de foto's die bij de pennen op de site zijn. Daar zie je verschillende leuke graveringen voorbij komen!

gouden pennen met gravering

Aan wie ga jij de gepersonaliseerde pen cadeau geven? Wij zijn benieuwd!

Lots of love, DRKS
All blogs