Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Familie ketting met jaartallen

Gezinsketting met jaartallen

We've got something new for you! Ben jij echt een familie mens? Dan wil jij deze nieuwe gezinsketting met jaartallen niet missen! Super leuk om voor jezelf te shoppen en nog leuker om cadeau te geven! Zo draag jij altijd jouw gezin dichtbij!

Je shopt deze Familie ketting met jaartallen in de kleur goud en zilver voor dames! Je kunt de ketting met maximaal 4 jaartallen laten graveren. Dit doen wij helemaal gratis voor jou in ons eigen atelier! Draag jouw loved ones altijd dichtbij! Super leuk om cadeau te geven met een persoonlijke boodschap in het sieradendoosje! Combineer met onze andere dames kettingen voor een mooie necklace party!

jaartallen-ketting-dames-goud

Ook voor heren shop je deze super leuke familie ketting met jaartallen. Je kunt kiezen voor de kleur goud, zilver of zwart. Zo geef je zijn look niet alleen een super stoere touch maar ook een mooie persoonlijke betekenis! Draag jouw gezin overal mee naartoe, zo speciaal! Ook heel leuk te combineren met onze andere heren kettingen.

heren-ketting-zwart-jaartallen

Je kunt de ketting ook super mooi dragen als gedenksieraad. Graveer  bijvoorbeeld de geboortejaren van jouw opa en oma, zo draag je ze altijd samen bij je. De ketting is ook heel mooi om samen met jouw broers en zussen te dragen. Je kunt zoveel kanten op met deze familie ketting!

dames ketting met jaartallen

Shop jij deze familie ketting met jaartallen voor jezelf of maak je jouw loved blij met een super persoonlijk cadeau? We pakken jouw bestelling met liefde voor je in! We love to make you and your loved ones happy!

Lots of love , DRKS
All blogs