Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Persoonlijke tekst in sieradendoosje

Gratis persoonlijke tekst in jouw sieradendoosjes!

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een mooi cadeau?! Met een cadeautje dat ook nog eens een personal touch bevat, tover jij zeker een lach op het gezicht van degene die jij wilt verrassen! Deze persoonlijke draai geef je aan jouw cadeau door een persoonlijke tekst in het sieradendoosje te laten plaatsen. Iemand verrassen was nog nooit zo speciaal geweest!

tekst-voor-moeder-en-dochter-in-doosje

Bij het geven van een bloemetje hang je een klein geschreven kaartje aan het boeket. Zo’n klein persoonlijk gebaar creëren wij bij onze sieraden in het doosje. Je kunt iets moois vertellen of misschien iemand feliciteren.

tekst-voor-getuige-in-doosje

Je kunt de persoonlijke tekst natuurlijk ook gebruiken om iemand wat te vragen. Ga je trouwen? Vraag op speciale wijze of iemand jouw getuige of ceremoniemeester wilt zijn. Zoek een mooi sieraad uit die zij of hij op jouw bruiloft kan dragen en maak het af met het tekst kaartje. Hoe kan iemand dan nog nee zeggen? ;-)

tekst-voor-getuige-in-sieradendoosje

Natuurlijk kun je ook jouw eigen bruidssieraden een personal touch geven. Deze persoonlijke tekst laat jou altijd even terugdenken aan jullie grote dag!

teskt-voor-bruid-in-sieradendoosje

Ook een leuk idee: Manchetknopen met een tekst kaartje. Verras jouw vader, broer of geliefde met unieke manchetknopen die alleen hij heeft.

manchetknopen-graveren-hexagon

Shop je een heren sieraad voor hem? Ook alle heren sieraden geef je een personal touch met een persoonlijke tekst!

heren-armband-met-persoonlijke-tekst

Zoek nu jouw favoriete cadeau uit en maak het compleet met een persoonlijke tekst. Deze service is bij ons altijd GRATIS! Heel veel plezier met cadeau geven!

SHOP ALLE CADEAUS

Lots of Love,
DRKS
All blogs