Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
graveerbare boekenlegger kopen

Graveerbare boekenleggers cadeau geven!

Ben jij een echte boekenwurm of ken jij iemand die graag leest? Dan is een graveerbare boekenlegger zo leuk! Verwen jij jezelf of jouw loved one? Hoe dan ook, een graveerbare boekenlegger is een super uniek cadeau en ook nog eens heel handig! Bekijk snel onze favorieten!

Één van onze favorieten is deze graveerbare boekenlegger love. Super leuk om bijvoorbeeld jouw naam in te graveren, zo weet iedereen dat het jouw boek is en vergeet jij niet meer bij welke bladzijde je bent gebleven met lezen. We love it!

goud-sefeerfoto

Je shopt ook deze super leuke zilverkleurige boekenlegger met extra details. Ga jij voor een naam, initialen of misschien wel een datum? Deze boekenlegger schuif je wat meer over de bladzijde heen waardoor er een subtiel stukje uitsteekt. Let's get personal!

zilveren-boekenlegger-met-naam

Boekenleggers zijn zo dus niet alleen heel handig maar ook nog eens leuk om te zien. Deze boekenlegger is wat groter en kun je echt tussen de bladzijdes leggen. Je kunt dus ook nog eens kiezen welke soort boekenlegger je fijn vindt. It's all up to you!

gouden-boekenlegger-met-naam-gegraveerd

Wij graveren de boekenleggers helemaal gratis in ons eigen atelier voor jou! Super leuk om jezelf te verwennen of jouw loved one in het zonnetje te zetten.

Lots of love, DRKS
All blogs