Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
aanfoto kleur goud

Graveerbare sieraden cadeau geven!

Cadeaus geven is misschien nog wel leuker dan cadeaus krijgen. Het is toch geweldig om te zien dat iemand oprecht blij is met een cadeau wat jij gegeven hebt? Persoonlijke cadeaus zijn erg leuk om te krijgen en om te geven! In deze blog vertellen we je welke graveerbare sieraden jij cadeau kan geven!

op marmer musthaves

Hebben jij en je geliefde een plek die voor jullie speciaal is? Bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben. Hoe leuk is het om door een sieraad herinnerd te worden aan die bijzondere plek? Op onze where we met kettingen, armbanden en sleutelhangers kun jij deze speciale plek laten graveren!

in sieradendoosje

Ben jij op zoek naar graveerbare sieraden voor mannen? Dan ben je bij DRKS aan het goede adres. Onderstaande armband is perfect voor bijvoorbeeld vaderdag, een verjaardag of gewoon omdat leuk is om iemand een cadeau te geven! Op de armband kunnen initialen gegraveerd worden of bijvoorbeeld de namen van zijn kinderen.

gravering Mats James

Hoe leuk is deze armband? Maak zelf een tekening en wij graveren hem voor je! Leuk om te geven aan een trotse mama. Met deze armband kan ze de hele dag aan haar kleine kunstenaar denken!

Foto in doosje

Een gravering hoeft niet per se heel bijzonder te zijn om een sieraad uniek te maken. Graveerbare sieraden zijn namelijk altijd al heel bijzonder! Hoe leuk is het om namen te graveren, dan heb je je geliefde altijd dichtbij!

aanfoto gravering Sam en Bo

We wensen je alvast heel veel plezier met het geven van dit leuke sieraad! Zit hier je perfecte cadeau nog niet tussen? Kijk snel naar de rest van onze graveerbare sieraden. Jouw cadeau zit er vast tussen!

Lots of love,

DRKS
All blogs