Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Graveerbare taartschep bruiloft cadeau

Graveerbare taartschep: cadeau voor het bruidspaar!

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor het bruidspaar? We got you! Je shopt bij DRKS namelijk een super leuke graveerbare taartschep!  Zo geef jij het bruidspaar een super uniek cadeau! Make it a gift to remember! 

Je shopt een taartschep van DRKS in verschillende soorten en kleuren. Hoe leuk is het om een taartschep met de tekst ''Mr & Mrs'' te geven aan het bruidspaar?! Je kunt gratis de achternaam en eventueel de trouwdatum van het bruidspaar laten graveren. Niet alleen heel leuk, maar ook een mooie tastbare herinnering! Shop de taartschep in het goud en zilver.

goudkeurige-taarschep-mr-mrs

Heb jij een bruiloft van een Mr & Mr of een Mrs & Mrs? Geen probleem! Ook voor die bruiloft shop je bij DRKS een mooie graveerbare taartschep! Want iedereen mag er zijn toch?! We love to make all of you happy! En zeg nou zelf, hoe mooi zien deze taartscheppen eruit bij de gebakjes.

gepersonaliseerde-taartscheppen

Wil je liever een persoonlijke tekst laten graveren? Ook dat kan bij DRKS! Je shopt een taartschep met vrije gravering in het goud, zilver, zwart en rosé goud. Zo is er voor elk bruidspaar wel een matchende kleur! Een cadeau voor het bruidspaar kan niet persoonlijker! We love it!

taartschep-met-gravering-kopen

Wat ook heel leuk is om aan het bruidspaar cadeau te geven, is een bruidstaart set! Zo geef je niet alleen een taartschep maar ook 2 bijpassende gebaksvorkjes. Super leuk!

bruidstaart-set-goud

Je geeft het bruidspaar met een taartschep niet alleen een leuk en handig cadeau, maar je geeft ook een herinnering voor het leven door de persoonlijke gravering! Met DRKS geef je altijd een super uniek bruiloft cadeau!

Lots of love,

DRKS
All blogs