Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
moeder dochter

Happy Mother’s day van deze mommy-to-be!

Yay! Onze Lianne, ook wel bekend als lian, is zwanger! Naast dat ze al moeder is van bonus dochtertje Jaya, zal ze eind dit jaar bevallen van haar eerste kindje. Deze Moederdag is daarom extra bijzonder voor haar als mommy to be!

Speciaal voor deze Moederdag deelt Lianne een persoonlijke boodschap en een aantal van haar favoriete items met jullie. We weten namelijk allemaal hoe bijzonder de band tussen een moeder en haar kinderen is en hoe leuk is het dan om deze liefde te bezegelen met een van onze sieraden?!

Lianne: “ Moederdag, een dag waarbij je moeder ieder jaar in het zonnetje wordt gezet! Inmiddels ben ik alweer 5 jaar een trotse plusmama van Jaya (11). Jaya is de dochter van mijn vriend, en mijn liefde voor haar is niet te omschrijven. WAUW, wat mag ik blij zijn met zo’n leuke bonusdochter!”

moeder en dochter met bijpassende sieraden moederdag

“Met heel veel trots en geluk mag ik vertellen dat ik inmiddels 17 weken zwanger ben van ons eerste kindje samen. Dat moment dat je een positieve test ziet verschijnen, vergeet je nooit meer. De blijdschap en het geluk van binnen, die je het liefst meteen met de hele wereld wilt delen voelt fantastisch. Er groeit een klein mensje in mijn buik en ik word nu eindelijk zelf moeder! Wat ben ik dankbaar! Helaas moet ik nog even wachten tot oktober, maar moederdag zal voor mij dit jaar al een hele andere betekenis krijgen.” 

moeder en dochter armbanden moederdag

“Aangezien wij een zoon verwachten, ben ik dolblij met de nieuwe armbanden setjes van DRKS. Nu hebben we niet alleen Moeder & Dochter armbandjes, maar zijn we ook voorzien van Moeder & Kind en Vader & Kind armbandjes. Hiermee kan ik samen mijn vriend, Jaya en onze zoon een armbandje dragen waarbij onze initialen erop staan gegraveerd. Dat is toch een geweldige betekenis? De mooiste herinneringen maak je tenslotte met je dierbaren en dat zijn zij voor mij!“

HAPPY MOTHERSDAY!  Heel veel liefde toegewenst van deze mommy-to-be!

moeder en kind armbandjes

De nieuwste familie armbandjes zijn speciaal gemaakt om jullie speciale band te bezegelen. Laat gratis jullie initialen of namen graveren om zo twee unieke en matchende armbandjes aan jullie sieradencollectie toe te voegen. Daarnaast ontvang je deze items in een luxe DRKS sieraden doosje waardoor het echt een cadeautje is.

mama ketting goud kopen

We kunnen het niet laten om ook deze bestseller nog kort onder de aandacht te brengen. Met deze ketting kun jij iedereen laten zien hoe trots jij op het mama zijn bent! Combineer hem met de bijpassende oorbellen en armband voor een complete mama look! De items zijn super scherp geprijsd, dus check ze snel.

moeder en dochter armbanden met hartjes

We hebben de grootste collectie persoonlijke Moeder&Dochter armbandjes van Nederland en België. De armbandjes staan voor liefde, persoonlijkheid én de band tussen moeder en dochter(s). De hartjes armbandjes zijn dé favoriete Moeder & Dochter armbandjes van Lianne & Jaya! Ze dragen de armbandjes elke dag en combineren ze met hun armparty. 

Wat zijn jouw favoriete armbandjes? Bekijk ze snel HIER.
All blogs