Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
gouden armband met gravering in drks doosje met gratis tekst

Het allerleukste persoonlijke cadeautje!

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Zoek dan niet verder! Naast dat je bij DRKS de allermooiste sieraden en gadgets shopt, kun je bij alle sieraden een gratis persoonlijke tekst aan het sieradendoosje toevoegen! Hoe leuk is dat? Wat er in het doosje komt te staan, bepaal jij natuurlijk helemaal zelf! Is er iemand jarig? Zet er dan een leuke felicitatie in. Wil je iemand verrassen of vertellen hoe speciaal hij of zij voor jou is, dan is de persoonlijke tekst de perfecte toevoeging aan jouw cadeau!

gouden armband met drie parels in doosje met persoonlijke tekst

Wij zorgen dat jouw persoonlijke tekst wordt gedrukt op een DRKS kaartje. Deze wordt toegevoegd aan jouw luxe sieradendoosje en wat extra fijn is: het toevoegen van de persoonlijke tekst is helemaal GRATIS!

kinderarmbandje zilver graveerbaar in doosje met persoonlijke tekst

DEA-LU-0005-S

Met een cadeautje met een persoonlijke tekst maak je jouw loved ones gegarandeerd happy! Iets dat wij zeker nog willen delen: er worden wekelijks super veel cadeautje mét persoonlijke tekst geshopt voor een getuige! Hoe leuk is dat? Maak het moment van het vragen van jouw getuige extra speciaal en laat de persoonlijke tekst het belangrijke werk voor jou doen ;)

Wil jij inspiratie op doen voor een speciale, grappige of originele persoonlijke tekst? Volg ons dan zeker op Instagram of spot de leukste teksten op de foto's bij al onze producten!

Lots of love, DRKS
All blogs