Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
vrouw draagt gouden sieradenset met parelmoer

Hoe stel je de perfecte sieradenset samen?

Het dragen van meerdere sieraden is super leuk, maar het kan ook erg lastig zijn om ervoor te zorgen dat de sieraden goed bij elkaar passen. Ben jij op zoek naar een setje sieraden voor jouw bruiloft, een andere speciale gelegenheid, of misschien wel gewoon voor bij jouw everyday look? Wij helpen je graag op weg meteen aantal tips voor het samenstellen van de perfecte sieradenset. Lees snel verder!

bruid draagt zilveren sieraden set

Om ervoor te zorgen dat de sieraden samen een mooi geheel vormen, is het belangrijk dat de items qua kleur, stijl en vorm goed bij elkaar passen. De kleur spreekt in principe voor zich. Als je een sieradenset gaat samenstellen, zorg er dan voor dat alle items dezelfde kleur hebben. Dit kan betrekking hebben op de kleur van de sieraden zelf (zilver, goud, of rosé goud), maar ook op onderdelen van de sieraden. Ga je bijvoorbeeld voor parelsieraden, let er dan op dat de kleur van de parels in alle sieraden hetzelfde is.

Naast de kleur, is het ook belangrijk om te kijken naar de stijl van de items. Om een rustig en matching geheel te creëren, wil je ervoor zorgen dat de items qua stijl goed bij elkaar passen. Kies voor één stijl en zoek daar items bij uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sieraden met een sparkle, parelsieraden, of sieraden met parelmoer. Hetzelfde geldt voor de vorm van de sieraden. Ga je bijvoorbeeld voor sieraden met een druppelvorm, of een ronde vorm, laat deze vorm dan terugkomen in alle sieraden uit de sieradenset. Door deze componenten (kleur, stijl en vorm) in elk sieraad terug te laten komen, creëer je gegarandeerd een mooi geheel en kun je haast niet de mist ingaan!

vrouw draagt sterling zilveren sieradenset

bruid draagt gouden sieradenset met parelmoer

vrouw draagt zilveren sieradenset daily luxury

bruid draagt zilveren bruids sieradenset

Vind je het nog steeds lastig om zelf een sieradenset samen te stellen? Wij hebben speciaal voor jullie de allermooiste sieradensets samengesteld. De items uit deze sets passen perfect bij elkaar én je shopt ze voor een voordelige setprijs. Happy shopping!

Lots of love,
DRKS
All blogs