Inspiratie voor Moederdag? Klik hier!
Gouden hondenpenning met karabijnsluiting

Hondenpenning met luxe karabijnsluiting

Bij DRKS shop je voor al jouw loved ones een persoonlijk cadeautje. Van een speciaal cadeau voor jouw getuige tot een persoonlijk bedankje voor je ceremoniemeester en van een liefdevol sieraad voor mama tot een handige gadget voor opa, in onze webshop ga je zeker slagen. Eén belangrijke dierbare ontbrak echter nog; jouw trouwe viervoeter natuurlijk! Maar ook daar heeft DRKS aan gedacht. Bij ons shop je de leukste dierenpenningen mét gravering!


Hond met zilveren penning aan halsband


Je hebt de dierenpenningen vast al eens voorbij zien komen. Deze penningen zijn super leuk voor jouw huisdier! Ze zijn geschikt als hondenpenning, kattenpenning maar natuurlijk kan jouw paard, konijn en elk ander huisdier de penning ook dragen.


Hond draagt dierenpenning


De penningen zijn verkrijgbaar in het zilver, goud en zwart en zijn gemaakt van stainless steel. Dit materiaal is super stevig en dat maakt de penningen heel geschikt om aan het halsbandje van jouw huisdier te bevestigen!


Dierenpenning met karabijnsluiting


Sinds kort is dit zelfs nóg makkelijker geworden. Het is namelijk mogelijk om bij de hondenpenningen een luxe karabijnsluiting mee te bestellen. Met deze handige sluiting bevestig je de penning heel gemakkelijk aan het bandje van jouw huisdier. Ook klik je de penning heel gemakkelijk weer los. Ga jij jouw furry best friend ook verrassen met een dierenpenning?!


SHOP HONDENPENNINGEN


Lots of Love,
DRKS

All blogs